< iisssaaa -

Trevlig halloween!

Yes, hoppas alla har en trevlig.. läskig halloween.. eller något, sånt där.
Aja, ska träffa Julle och Issa today.. sen. Vet inte vad vi ska göra, gå runt nere i otp och skrämmas. HAHA!
Nä.

Imorgon kommer mamma redan halv ett... PUH. Hon kommer vanligtvis vid fem.
Ska göra något annat nu, tudeluuuu ♥
Förresten, lägger in några bilder jag tog i universeum för ett tag sen. Mina inlägg är alltid så tomma! ^^


Torsdag

Detta lovet har gått fort som sjutton. Känner att jag inte har gjort någonting alls.
Nyss var jag, pappa och min bror ute på en promenix. Kallt som satan!
Promenaden varade i tjugo minuter, sen svängde jag av hem, och dom hängde på.
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tio. Den är än så länge bara tio i nio.
Anledningen till att jag väntar på tiden är att Mumien - Drakkejsarens grav, kommer då.
Skrev ju här för ett tag sen att den kom då också, men jag har inte den kanalen, det var på Canal+ first.
Idag kommer den på.. canal+ hits sport. *Yes!*
Hehe. Har väntat jättelänge på att få se den, älskar dom två första filmerna. Jag minns inte om jag skrev det i de andra inlägget, men jag kan lika väl säga det igen.
Haha.

Men puss på er. ♥


Jag måste klippa lugg igen, saknar den!


Onsdag

Mors.


Vaknade vid 12 idag... åt frukost och glodde på tv. Sen duschade jag. SEN, gick jag ut och krattade löv! ;)
Våran trädgård ser jättedum ut när den är täckt av löv, man ser nästan inget grönt av gräset. Men jag orkade inte kratta mer än typ en kvart, och hur mycket hinner man kratta på den tiden? Väldigt lite!
Har suttit famför tv.n hela kvällen, och nu ska jag dit igen!

Bye ♥

27/10 <3

Halloj!
Sov hos Nadja från söndag till idag, hehe. Vi har gjort en massa. I söndags kväll kollade vi först på Pulse 2, sen The hills have eyes. Sen på dagen minns jag inte riktigt vad vi gjorde, vi hittade på allt möjligt. Idag har vi inte gjort så mycket, städat hos mina kaniner och hos hennes kanin.

Idag har jag dessutom varit utan min älskade Sigge i exakt ett helt år.
Jag krattade bort alla löv som samlat sig på hans grav, och kl 17.24 (tiden då hans hjärta stannade) gick jag och Nadja ut med en lykta med ett värmeljus inuti och ställde vid graven.
För ni som inte vet, var vi tvungna att avliva våran 17år gamla Sigge för exakt ett år sen, han hade gått igenom mycket de senaste två åren, urinvägsinfektion, kattsnuva och massa småsaker. Så han klarade inte mer, bara låg och sov i grovköket, där det var varmt. Och gick på låda istället, han orkade helt enkelt inte gå ut. Jag skulle kunna göra en hel novell på bloggen här och nu om allting han, och även jag gick igenom. Han fanns i hela mitt liv och har vart med mig, sett mig växa upp, och jag lovar, en mer trogen vän finns inte.


Men nog om sorgsenheter. Jag ska gå och tvätta bort sminket, lägga mig i min säng och kolla på "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren", som går nu på tv400. Sen inatt kanske jag kollar på "Jurtjyrkogården 2", älskar den filmen. Godnatt på er ♥

Sigge

Söndaag

Yo!

Jag har bestämt att jag ska börja spara pengar.
Till en dator! Jag känner att jag är sååå i behov utav en bärbar dator.
Hahaha, men det lär ta flera år.

Jag ska duscha nu, mitt hår är ääckligt!
Hehe, aja p&k ♥

En tråkig lördag

Hello!

Idag har jag bara vart hemma. Och vart fullkomligt ONYTTIG!
Cola, glass, chips.. tja..
Fast sen när mamma kom hem åt vi tacos. Mmmmm!
Sen kollade jag på Dinsey's dinosaurier på youtube, hehe, hittade den på svenska. Och efter den Spirit - hästen från vildmarken. Hittade även den på svenska. Just nu sitter jag och lägger in musik på min mobil, har hittat en som jag faktiskt gillar lite. Jamie Fox - Blame it.
Men nu ska jag göra lite annat, puss.

Looooooov!! <3

Ja, nu är det ääntligen lov.
Ska snart ta ett bad, med godis och cola (a)
Idag på billdal red vi ut, hade surkärringen Chez idag igen, red längst bak. Även om hon är den suraste hästen jag nånsin ridit börjar jag faktiskt gilla henne väldigt mycket.
Vi galopperade jättemycket på massa smala kringelikrok vägar, åh gud vad härligt det var. Sen galopperade vi upp för en jättebrant backe, och vilken fart! :o
Fast Malin med Gandalf, som red framför mig, var jätte långsamma :D
Haha, så det vart typ 10m avstånd till hästen framför i galoppen, och inte mindre i nedförsbackarna!
Då fick vi ett eget litet tvåmanna led. Hehe.
Men iaf, så jag var tvungen att hålla in Chez massa för att lämna avstånd så jag kunde släppa henne sen.
Kärlek till denna riddagen! Hade kul som sjutton hela tiden.
Men nu ska jag skriva riddagbok, sen bada.
Sen blire idoool!
pusspåer

Lite inköp

Jag och mamma skyndade oss till angered centrum igår, skulle egentligen kolla skor, men det blev lite annat istället!
Till exempel dom här söta tofflorna som jag tog istället för skor. Hahaha, det var väll ett klokt val? Dom är jätte tjocka och mysiga. (Dom har ögon! Bara det att dom inte syns så bra.)
Jag vet inte vad affären heter, den är nyöppnad, men den är iallafall jättestor och har massa snygga skor. (och tofflor.)
Jag laddar upp det andra jag köpte senare, jag ska nämligen duscha nu. Ciao!

Onsdag

Sista dagen i skolan nu då. Sen blir det stallet resten av veckan. OCH nästa vecka är det höstlov, så soft!
Jag längtar som en idiot på fredag, rider ju förmodligen ut, och när jag kollar ut nu är det sol ute! Hoppas det är det på fredag också.

Ang. om igår, efter tio minuter på mötet sas det att Fritidsgården inte ska läggas ner.
Är väldigt glad att den klarade sig, men.. vi fick även reda på att mötet skulle pågå i två timmar. Vi hade endast kommit dit för att få reda på om fritidsgården klarade sig, så... det blev genast tråkigt efter dom sagt sitt beslut om det. Jag och Issa gick ut i korridoren när det var en timme kvar ungefär och bekantade oss med en av vakterna, fast jag hade lite respekt för honom i början, hehe.
Vi sparkade runt mina vantar och skojade med vakten. Hehe, kan skriva upp en dialog som vi flabbade ihjäl oss åt.

Vakten; "Går ni här i hjällbo skolan eller?"
Issa; "Nepp"
Vakten; "VA, vad sa du?!"
Issa; "Jag sa nepp?"
Vakten; "JAHA, jag tyckte du sa lebb!"

OCH vad vi vek oss. Hahahaha.

Men nu ska jag greja med projektet, och försöka stå ut med att bli kittlad :D

Puss

Tisdag

Sitter i skolan och arbetar med projektet. Jag börjar få huvudvärk känner jag, hur blir det med en timme matte efter denna lektionen?
Slutar 15.30 idag, mamma hämtar mig i hjällbo så sticker vi till angered centrum. Jag behöver lite sminkprodukter. Sen kom jag på mer och mer. Skor, mössa, stift till penna, småhäften för ränder och rutor. Jaa, massa småsaker.
Sen 17.30 ska vi till hjällbo igen och gå på ett möte om fritidsgården i olofstorp. Jag och Issa ska protestera järnet! Hahaha.
Men nu ska jag fortsätta med projektet, ha en fortsatt trevlig dag och håll tummarna att fritidsgården hålls öppen för ungdomarna!
Püüüss.

Antingen, eller?

Kollade lite på kaninselar.. tänkte att jag skulle testa med bogsele på Klara, då jag har märkt att H-sele inte riktigt är hennes favorit. Men jag vet inte vilken färg! Ni har bild på henne under, vilken skulle passa bäst om man tänker på färg?



Denna?                                                                          eller denna?


Lägger in en bild på en H-sele också så ni som inte är inne i "kanin-världen" förstår vad jag snackar om.



Bilderna på selarna hittar ni på www.rabb-it.se
Superbra hemsida!

Skolan

Yes, sitter i skolan för tillfället, fick precis rast i en kvart, så jag ägnar den kvarten åt att skriva i bloggen. Efter rasten är det 45min kvar innan vi slutar, härligt. Tänkte först gå på handledningstiden, för jag behöver lite hjälp angående projektet, meeen mamma skickade sms och sa att jag måste hem med en gång, annars kommer inte brorsan in i huset. Han är hos mamma denna veckan då han trodde det var närmare till körskolan därifrån... men han får gå upp EXAKT lika tidigt. Haha, så smart är han.
Jag har inte så mycket att skriva, hade föreläsning på förmiddagen, om djur.... vad var det.. *kollar i häftet* djurskydd! Najs.
När jag kommer hem ska jag kolla posten efter GTA IV :D
Wiie, hahaha fråga mig inte varför jag har beställt det, tänkte ha det som tidsfördriv någon gång när jag har riktigt tråkigt. Beställde det i lördags, så det är ju inte direkt 100% chans att det kommit, men en annan gång kom det faktiskt dagen efter en helg, efter att vi hade beställt det på helgen. Så, det hade ju vart bra.
Nej nu vill jag hem.

Jag försov mig i morse förresten! Vaknade 07.00 av att mamma väckte mig genom att ringa upp min mobil. Och min spårvagn gick 07.53... Smidigt. Så hon fick köra mig till hjällbo, men när vi var på vägen bredvid spårvagns rälsen, så såg vi 9an åka där. Så hon körde mig till gamlestan, men så hade den redan åkt förbi. Så hon körde mig hela vägen till järntorget. Haha. Men jag kom i tid iallafall.

Nu ska vi har datorkunskap, så jag slutar skriva. Märkte att detta inlägget blev lite långt, men haha det är ju bra.
Pusspuss <3

Lite bilder

Blev inte så många bilder, batteriet var slut. Men några fick jag till. Varav dessa fyra blev bäst.





Kort inlägg

Jaaa, hösten är väll ändå den finaste årstiden. Men då kan det lika gärna vara vinter, snö och pepparkakor enligt mig. Meen, jag tänkte gå ut och fota lite bilder på höstvädret innan jag åker hem till mamma. Så lägger upp lite bilder här senare, ha det så bra!

Boring Lördag

Jaa, denna lördagen var inget att hänga i granen. Hm.
Har haft såå tråkigt. Sov till typ halv 2.. ojdå.
Har degat framför datorn mestadels av dagen. Och det blir väll till att dega framför tv.n lite senare. Kl 22.00 kommer den efterlängtade filmen "Mumien - Drakkejsarens grav" på canal+ hits. Gick ju på bio för ett tag sen men jag hade inte tid att se den, och jag älskar de två första filmerna av mumien, så jag har länge velat se 3an!
Så den får helt enkelt rädda min kväll. Den och cola. Mmmm, blir väll ändå lite najs. Jag har inget annat att göra så jag får väll skriva lite mer här.. ehh... har lyssnat som en idiot på "Bon Jovi - Bed of roses" typ hela dagen. Den är såå bra. Just det, idol igår jue! Helt rätt människa som åkte ut. Och Eddie...  åh herregud vad jag smälte när han sjöng den låten.. för de som inte vet var det Michael Jackson tema, och han sjöng "They don't care about us".
http://www.youtube.com/watch?v=4AaP5BrTULg&feature=player_profilepage LYSSNA!

Nu ska jag inte skriva mer, haha jag kom på att jag kunde göra annat.

Ha en fortsatt trevlig kväll, puss.

free counters

Om

Min profilbild

Issa

RSS 2.0