< iisssaaa -

Ja, jag ska snart sova... lovar..

Disney test.

Favorit film
(er): Lejonkungen, pocahontas & aladdin.
Favorit prinsessa/prinsessor: Jasmine.
Favorit prins(ar): Aladdin
Favorit sidekick(s): Inte en aning!
Favorit skurk(ar): Zira (Lejonkungen 2)
Favoritröst/dubbare (kvinna): Myrra Malmberg (rösten till Jasmine)
Favoritröst/dubbare (man): Frank Ådahl (röst till vuxna Simba) och Peter Rangmar (röst till Timon).
Favorit omdubbning: Har inte hört någon originaldubb... så.. hahaha.
Favoritscen: När Simba pratar med Mufasas ande (mäktigt!!), när Simba hittar Mufasa död i ravinen & balscenen i slutet av Skönheten och Odjuret.
Bästa musikinslag: "Han finns i dig" (Lejonkungen 2), "En av oss" (Lejonkungen 2), "To die for" (Lejonkungen 1), "This land" (Lejonkungen 1) & "King of pride rock" (Lejonkungen 1). 
HERREGUD det blev många.

Funny games

Jag tror att år 2011 kommer jag ha kollat på alla existerande filmer som finns.
En ny film varje dag, asså jag håller på och laddar ner typ asa massa filmer så en blir ju klar varje dag, inte mitt problem! ;o
Idag blir det iaf Funny games.
Började kolla lite i början igår kväll, men jag fastnade vid den och kollade lite mer. Men jag ville inte kolla för jag var så jävla trött och det var sent o.sv o.sv.
Så, info... ingen trailer idag, det orkar jag inte haha.

En familj njuter av tilvaron i sitt lyxiga sommarhus. Det knackar på dörren. Grannen vill låna några ägg. Men grannen tänker inte gå sin väg. Klädda i vitt från topp till tå och med vita handskar inleder två artiga, unga män ett våldsamt, psykopatiskt nervkrig med ett syfte: att ta reda på om just denna familj kommer att vara i livet när solen går upp igen...

Mamman i filmen spelas utav Naomi Watts, som ses i bl.a. The ring 1 och 2 ;)
Angående Prey som jag såg igår. Jag vet inte vad jag tycker om den, haha, ingen film jag kan se igen.. nejnej... lite mystisk. Aja!

Prey

Ny film idag igen.. ahaha, jag är filmoman. Idag blir det "Prey".

En amerikansk familj på semester i Afrika faller under en resa genom ett djurreservat offer för en flock ondsinta lejon!

WOHO, låter spännande ;D

Film

Nu blir det till att kolla film!
Denna gången har jag laddat hem filmen Devil. Väldigt ny film vad jag vet men ändå fanns den i bluray kvalité! Suuuper.
Iaf, information om filmen!
Och trailer!

Fem främlingar i Philadelphia inleder dagen med den mest vardagliga av rutiner. De stiger in i en hiss i ett kontorshus. På denna instängda plats tvingas de dela utrymme med människor de aldrig träffat förr. Ingen uppmärksammar någon annan, de kommer ju bara att dela några få ögonblick. Men vad som först verkar vara en helt vanlig hisstur visar sig vara allt annat än slumpennär hissen plötsligt fastnar. Ödet har en plan för dessa arma själar. Idag kommer dessa främlingar att avslöja sina mörkaste hemligheter för varandra, och samtidigt få betala för sina synder.

Långsamt och metodiskt övergår en smått irriterande situation till ren hjälplöshet och terror. Hemska saker börjar ske med passagerarna, en efter en, och misstankarna om vem som ligger bakom händelserna skiftar.. fram till dess att de får reda på den fasansfulla sanningen: en av dem är Djävulen själv.

Alltmedan de på utsidan förgäves försöker rädda dem, inser passagerarna att det enda sättet att överleva är genom att konfrontera den ondska som har lett dem dit de befinner sig idag.


T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls

Låttips!
Min smak av musik helt klart, rap ♥
Så jävla bra.
T.I. Ft. Christina Aguilera - Castle Walls

Oh heeeeerre!

Bada ska jag göra mer nu när jag är sjuk :o imorgon igen, och i övermorgon.. och i överövermorgon, ända tills jag blir friskelifrisk...FISK! :D
Mår otroligt mycket bättre efter badet, piggare och allt! Så himla skönt. Lyssnade på musik, hade ett glas cola, och ba pysslade om mig själv..
Nu kommer bilderna by the way!
Äre inte magiskt (A) nu ser man inte så mycket men. Hehe.
Now four deh raäcka.

Sjuuuk

Ja, det här var just snyggt! Sjuk blev man i söndags.. sjuk är man ännu.. eller jag har vart sjuk sen jag hade förkylningen sist, men nu kom den tillbaka på riktigt! I morse hade jag tappat rösten och kunde inte prata, kunde inte säga ett ord. Bara liksom... "iih...".... Nä, FYFAN! Jag fryser som in i helvete och jag har tappat upp ett bad. Och ute, åh herregud vad det är fint ute! Snön ligger på träden, solen lyser, knallblå himmel och det liksom flyger små snöflingor från träden, faller små kristaller från himlen! OCH JAG SITTER INNE OCH ÄR SJUK!? Vad är det här för straff jag får på jullovet :(
Tänk om jag inte blir frisk till nyår.. tänk... om jag måste sitta hemma :(
INTE SKOJ AAAALLS! Jag vill inte vara sjuk.. aja.. jag har iaf tagit lite bilder, på Gottfrid som satt och tittade ut i det underbara vädret. Och lite utanför med.
Nej, vet ni vad.. min dator ville inte ladda upp bilderna nu... det gör jag sen! När jag kommer till datorn igen, om jag nu gör det. Har ingen lust till nånting.. det enda jag kan göra är att dricka. Och det är ju tur att jag iaf kan göra det, för jag har min cola till tröst! HÖHÖHÖ!
Sen kommer det ridsport på tv från globen, "best of globen horse show" typ, hehehe. Men iaf. BYE nu ska jag lägga mig i det varma efterlängtade badet!
Puss! ♥

Tjenare morsare...

....alla jultomtar där ute. Sådär, nu är ju julafton avklarad, nu kan det bli sommar och sol och varmt och allt det där tycker jag :)
Såhär länge har vi inte fått stå ut med sommaren på flera år med tanke på att de senaste åren har vintern kommit i mitten av december.. nu kom den i början av november... vad är det liksom ? :o
Aja, jag sitter iaf här i mitt rum med Emils laptop. Ska precis rita lite till min "ritvägg", hehe. Vet inte riktigt vad ännu. Men det lär jag komma fram till.
Har vårat sånt där "flyttbara" element i rummet eftersom det var så jävla kallt här innan. Nu är det varmt och skönt, nästan lite för varmt. Haha. Imorgon kommer bild på julnaglarna, eller kanske idag, vet inte ännu.
Märker att det är flera grejer jag inte vet idag, men skit samma hahaa.
Ska göra lite annat nu... så höres vi.

Sitter vid tvn

TJOHO, hahah jag låg i sängen när Emil kom in och sa att filmen var på ute i vardagsrummet också. Lätt att man hellre kollar på den på en 42tum än en 19tum hahah.
Och så stod Emils bärbara på bordet här, och självklart snodde jag åt mig den, så nu sitter jag i soffan framför sagan om ringen med hans dator och glor runt lite. Älskar att sitta med en bärbar framför tvn så. Känns ju så fritt.
Ska köpa en egen efter nyår, om det inte blir försenat. Ska bli så gött!
Emil sitter och jävlas med mig, han tar kort på mig med mobilen hela tiden, plus filmar mig. Blö!

Haha aja, ska nog dra, vänta lägger in en video Emil skickade till mig häromdagen, så jävla klockren! Kolla!

Torsdag

Tjotjo!
Idag har jag inte gjort ett skit. Börjat bli trött på mitt tråkiga liv.
Sitter nu och kollar på Yes man på brorsans dator för att fördriva tiden till kl 21.00. Då börjar Sagan om konungens återkomst och jag känner att jag kan lika gärna gå och lägga mig då och samtidigt kolla på det.
Imorgon är det julafton men det känns verkligen inte så.. känns som en helt vanlig dag. Menmen!
Kanske skriver något imorgon, beror helt på.
Hej.

Onsdag

Igår var det skolavslutning äntligen, var lite stressigt faktiskt, maten kom inte i tid och jag, matilda, jennie och viktor stod med grädden som skulle bli vispad i typ en halvtimme.. om inte mer. FÖR HAND. USCH!
Iaf så efter avslutningen var dt tandläkaren för min del. Allt såg bra ut. Inga hål denna gången heller. Har aldrig haft hål hihihi.
Sen åkte jag hem till Issa. Vi blir alltid lika glad av att träffa varandra eftersom det inte blir så ofta nu för tiden. Hihi.
Så vi hade jättekuligt!

Gick hem vid tio. Somnade nästan med en gång, otroligt trött.
Snart bär det av till stan med Jennie för julshopping hehe. Ska pyssla med lite annat nu, puss.

Naglarna!

Här har ni bild på mina naglar, satte precis på dom så det finns lite limrester här och var haha!
Detta är bara ena handen, men andra handen ser likadan ut så.
Närbilder..

Hahaha min tumme ser missbildad ut på dessa bilder, jag vet.

Tummen fick en enskild bild.






:)

Film!

Nu ska jag sätta mig och kolla på Baby mama, samtidigt som jag sätter på mig lösnaglarna jag gjorde igår. Bild kommer sen!
Måste bara tipsa om denna filmen!
Affärskvinnan Kate Holbrooks (Tina Fey) upptäcker att hon är infertil, och tar hjälp av arbetartjejen Angie Ostrowiski, hennes totala motsats, som surrogatmamma. Kate har alltid satt karriären framför privatlivet, men känner den biologiska klockan ticka snabbare än någonsin tidigare.

SE DEN!
Den kommer ikväll klockan nio på trean! Tycker den är jättebra, rolig dessutom! :)

Uppstoppat

Tänkte visa upp våran lilla samling uppstoppade djur. Vi har haft uppstoppade djur hemma så länge jag kan minnas.

Fasanhona.
Våran ena gröngöling. Detta är honan.
Och så har vi hanen också!
Ni ser skillnaden på den där röda fläcken nedanför kinden som hanen har ;)
Sparvhök.
Ekorre.
Och så räven.
Sen var det ju inte längesen jag la upp våran nykomling. Men lägger upp den igen ändå!
Ormvråken.
Som ni ser har vi mest fåglar. Varför vet jag inte, haha.
Alla dessa djur kommer från en och samma "konserverare", sjukt duktig!

Söta lilla Gottfrid

När jag gick upp idag råkade det bli en liten grotta i mitt täcke. Och det är ju bra att den utnyttjas! :)

Och haha, jag gillar att skriva på min vägg, för tapeten är så ful ;)
Så otroligt söt!

free counters

Om

Min profilbild

Issa

RSS 2.0