< iisssaaa -

Förbereder mig för skolan

Vet ni vad? Jag är shoppingsugen!!!! Men jag har inga pengar! Gahhhhh, är helt pank..
I vilket fall så sitter jag här hemma hos pappa vid världens segaste dator, *död åt den!!!*
Spöket ligger här på bordet och sover, nedanför skärmen.. haha han har följt efter mig hela dagen sen jag kom hit, lille Spöket ♥
Hade lite kapplöpning med honom uppför gången förut, EN dag SKA jag vinna över han. Hahaha hans ben typ gick i kors och så eftersom han sprang så jääävla fort och för att det var halt! Hahaha, såg skit skoj ut, men han älskar att springa på gången, speciellt om man springer med honom, haha nu får ju inte båda plats på gången, men i sommar... eller iaf när snön försvinner, då jäävlar ska jag vinna över han! :)

Men nu ska jag göra lite annat innan jag ska sova. Seeya ♥

Yooo!

Jag glömde av bloggen totalt igår, haha, kom på idag att jag inte skrivit nåt. Men jag gjorde inget igår heller så, kollade på terminator på tv på kvällen, sen kom det en annan film, chain of fools, i början av den filmen hängde jag inte riktigt med och var påväg att byta kanal. Men sen dök Elijah Wood upp! Haha, filmen blev genast mer intressant. Är inget stort fan av Elijah Wood egentligen men hans filmer är helt okej att kolla på, jag tycker själv det är roligare att kolla på en film om en skådespelare som man känner till är med. Så till slut blev det en riktigt bra film, när jag fattade lite mer. Det blev filmtajm sent i på natten, hehehe... Men iaf, den rekommenderar jag.
Samtidigt som jag kollade på filmerna började jag fixa lite naglar.. hehe.
Och påtal om film, skulle ju kolla på den där Deadline, och det har jag gjort.. men jag stängde av efter halva filmen.. den var lite långtråkig faktiskt, hahaha.

Idag när jag vaknade gick jag ner och målade de sista naglarna, nu ligger dom och torkar. Ska dekorera och shit sen. Men jag kan inte sätta på dom förrän jag har köpt hem genomskinligt lack... därför att! Haha.
Nu lyssnar jag på musik, dricker cola och äter godis! Börjar må lite illa, men shit the same. Haha.
Just det, fotade ju igår också, men det blev inte så mycket som jag tänkt mig, hade inga fotoidéer, haha, så ni får nöja er med tre bilder!

Blev vattenbilder!
En ros och duschmunstycket. HE-HE.





See yaaa ♥

God kvä......natt!

Tjohojsan!
Imorgon har jag bestämt mig för att fota massa, för jag märkte nyligen att min makro objektiv kommer närmare än vad jag trodde!! Jag blev riktigt förvånad faktiskt!
Så imorgon har jag fotodag, kommer komma upp masssssa bilder på bloggen, + på min bilddagbok, men den säger jag imorgon för jag orkar inte skriva upp den.. haha.
Får hoppas solen kollar fram med så jag kan fota ute med. Den värmer ju faktiskt nu! Snön smälter, sommarn påväg! Härliga tanke!
Aah.. men nu ska jag kolla på Deadline! En skräckfilm med Brittany Murphy som jag tycker verkar ganska bra! Skriver sen när den är slut vad jag tyckte om den.

Webbkamera bild!



Lektionsdag blev till scandinavium!

Ja, som överskriften lyder!
Idag kom jag till stallet, men ingen var där, förutom Andrea, och typ alla brukar vara där kvart över (vi börjar kvart i). Jag vet inte vart dom andra var, troligtvis i på horse show. Så det blev jag, Andrea och Anna (en som jobbar i stallet), som fick mocka, fodra och allt va det innebär till ungefär 30 hästar? Haha, vi förberedde oss på en långsam död kan man säga. 2orna var ju inte heller där, så vi tänkte, får vi rida 10gånger idag då eller!
Hahaha, nä självklart inte. Karin (våran ridlärare) kommer och säger att vi har två alternativ, antingen är vi kvar i stallet och rider, eller så åker vi till scandinavium. Det spelade ingen roll för oss så Karin fick välja = scandinavium!
Hehe, så vi gjorde klart allt och sen åkte vi. När vi kom dit vart det bara dressyr.. hmmmmmrrm...

Jag och Andrea gick runt på mässan ett tag, men det blev långtråkigt och fruktansvärt jobbigt att gå eftersom vi fick bära runt våra väskor.

Sen skulle vi hem vid halv sex. Jag åkte med 8an, åkte heeela vägen från stan hem till min hållplats, så jag ville bara sitta där och slappna av utan att behöva byta. Men så säger chaufförpuckot något i högtalaren som man knappt hör, det enda jag kunde tyda var; ".....inte i angered.", och så svänger han in på fel fil och stannar vid nån annan hållplats. Och jag fattade ingenting, jag var helt lost och trodde jag kommit te andra sidan stan eller något, men jag kom på det bästa man kan göra i ett sånt läge, VÄNDA SIG OM OCH KOLLA SIG OMKRING! Så det gjorde jag, och tror ni inte jag hittade min hållplats! .........tvärs över vägen..... -.-
Aja, haha jag kom hem med hela mig i behåll som tur var.
Nu är jag iaf hemma, ska duscha nu, sen bänka mig framför tv.n resten av kvällen. Ingen dator för mig!
Är trött och seg. Men ses! ♥

Mutter........ mutter........... mutter.............................. skruv.

Idag blev jag hemma, hade ingen apu att gå till. Min apu.... sak... vad det nu kallas, jobbade dag idag pga av att hon skulle te skandinavium på eftermiddagen. Så jag har bara vart hemma och degat.

Imorgon blir det bulycke, rida Sancho, vet inte om jag ser fram emot det eller inte, haha.
Hej ♥

Knäpp dag

Skolan idag då, var trött som vanligt, men det ledde till överenergi! Så det löste ju sig på sätt och vis, haha.
Åkte sedan till Issas skola och vänta på henne, sen stack vi till hemköp och köpte kexchoklad och cola (y)
På centralen satt vi och flummade, absolut inte ovanligt för att vara vi så det hade jag inte behövt skriiva....!
Aah, men sen på bussen satt hon och sa massa konstiga grejer så jag fick skrattattack! Jag gapflabba över hela bussen, och ni vet vi satt längst bak där det är 5 säten som sitter ihop med, så jag typ la mig ner och bara gapflabba, jag kunde inte sluta! Oh gud, tror nog alla i den bussen hatade oss, hahaha, speciellt mig.
Jag skulle egentligen till min apu plats idag och snacka med hon som äger stället, men så kom jag på att jag hade engelska att plugga på, så jag hoppade av på våran hållplats, gick över till andra sidan vägen, och åkte hem igen, hahaha.
Nu är jag hemma iaf, i hjällbo kom den förbaskade människan IGEN!!! Jag trodde jag skulle tappa kontrollen gå och slå han, åh gud.

Mamma frågade vad vi skulle ha till kycklingen, pommes eller ris, så sa jag ris och currysås.
Hon bah ok, åså glömde hon av det, och gör POMMES FRITES lika förbannat!!!!
Så hej! nu väntar maten, kyckling, POMMES FRITES och CURRYSÅS.
Åh gud.
Aja, återkommer kanske sen, heejdå! ♥

Heje

Igår var jag i skolan, och shiiiet vad kallt det var där.. asså deras värmegrej är SÖNDER! Borde inte skolan förbjudas då? Satt med jacka, mössa och halsduk hela dagen, siick. Alla var typ sena på morgonen pga kollektivtrafiken med. Vi kom en halvtimme sent ungefär (y)
Sen gick hela klassen + läraren runt borden och dampade för att bli varma... haha vad är det för skola jag går i.
Hade filmvisning efter skolan sen också, Sleepy hollow. Men den pallade inte vi gå på. Hehe.

Jag kom hem typ 8 sen efter att ha vart i olofstorp en stund. Snackade med Jenna hela vääägen med buss och spårvagn. Bemötte en person som jag minst av alla ville skulle komma dit. Usch, det var obehagligt.
Aja. Väl hemma gick jag och la mig med en gång, var skiiit trött verkligen och hade världens huvudvärk. Vaknade vid elva, hade fortfarande huvudvärk. Somnade om igen.

Idag vaknade jag med MIGRÄN! Hemskaste som finns. Mamma ville inte att jag skulle till skolan med migrän, haha hon vet hur jobbigt det är, har det ofta. Men iaf, hemma sov jag. Sen vid två hade min migrän gått över, var rena himmelriket.
Har även hämtat mina nagelgrejer, glitterpulver och små hjärtdekorationer (y)

Bilder på det och lite bilder utomhus som jag skulle lagt upp i söndags, haha.




Nu ska jag kolla på ponnyakuten, haha.
Puss ♥

SKOTTA SNÖ!

Idag har jag skottat snö, hela vägen från parkeringen till huset, och vägen till kaninburen!
Vilket motsvarar typ 37834534 meter, och 2938723 ton snö!
Ja, jag vet att jag överdrev, men på ett ungefär..
Jag har iallafall bilder att visa.

För-/efter bilder.




Nu ska jag åka hem till mamma, hahaha jag glömde av tiden. Aja, jag lägger in resten sen! Seeeeya! ♥

Lördag

Jahapp, nä.. idag har det snöat som in i bamsingen! Typ 1m snö nu... segt :(
Megakallt ute, det har inte snöat så här mycket i göteborg på massamassamassa år. Helt sjukt.
Idag har jag inte gjort så mycket, skulle gått upp på taket, men när jag såg hur det såg ut där uppe gick jag rakt på sak att, Nej, jag tänker INTE dö i förtid!
För det hade jag gjort om jag gått upp där, hade nog kommit ner ganska snabbt igen, ofrivilligt ofcourse.
Nån som kollade melodifestivalen förut? Jag började... men efter typ en halvtimme pallade jag inte mer. Han som sjöng 2a, han kunde verkligen inte sjunga, absolut inte på engelska. Lät ju hemskt. Kollade på honom i 10sekunder, sen bytte jag kanal och bänkade mig framför animal planet istället. Hehe.
Jag ska kolla någon film och dricka cola nu.
IMORGON ska jag ta en bild utanför så ska ni få se hur nära det är tills vi blir insnöade, haha.




Så här mycket snö var det i början av januari, det tyckte jag var jättemycket, men när jag kollar ut nu är det fanemej inte jättemycket om man jämför med hur mycket det är nu.
(Kände att det blev en himla massa "mycket" i den meningen....?)


Ses ♥

Owl City - Fireflies

Jag måste bara tipsa om denna låten som jag lyssnat på typ 30ggr nu.
Owl city - Fireflies.
Hahaha, älskar den!

Fredag

Typ första gången jag inte uppskattar fredagen. Näe... nu är lovet slut, fyfan. Kan bli sommarlov nu tycker jag.
Idag har jag iaf städat rummet, fotat mina "fall in love"-bönor och min klubba som jag köpte igår, hahaha.
Här har ni några av dom bilderna:






Ciao! ♥

Stan med Nadja

Hej å hå! Inatt kunde inte jag somna på hela natten, somnade vid.. 6.. sen skulle man upp kl 9! (y)
Åkte iaf till stan med Nadja, kollade runt, provade massa cp kläder i nån second hand butik, hahaha. Filmade, så det kommer att komma upp en del filmer på bloggen sen när vi fixat filmerna lite.
När vi åt mcdonalds sa vi en massa knäppa grejer, så vi satt och skratta som idioter. Vi var nog riktigt trötta, eller iaf jag! 3 timmars sömn liksom, yaao! Sen gick vi runt typ hela stan och gick in i affärer vi aldrig vart inne i förut, hihi, faktiskt väldigt skoj. Och det började snöööa...... vid sex åkte tog vi bussen hem.
Och så hade Nadja skoskav, och efter 6 timmars vandrade i stan, DÅÅÅ känns det som benen ska gå av. Fyfan.

Nu är jag hemma iaf, ska snart tvätta bort sminket, sen lägga mig i soffan vid våran stoooora tv, titta på nån film och hoppas på att jag somnar, hehe. Sjukt vad trött jag är, lär somna extremt fort, mina ögonlock är tyngre än hela huset känns det som. Aja, ses! ♥

Tjo

Igår sov jag hos Nadja till idag, vi var flum och damp som vanligt.
Idag vaknade vi SEEENT! Hehe, men.... aa. Stack till handlarn... eller nej, tappen. Heheheeeee, vi ändrade oss så vi tog bussen till tappen iställe :D
Men iaf.. imorgon ska vi te staaaan, ska bli najsss. Behöver köpa in lite grejer, mohaha.
Så ska sova tidigt idag och gå upp tidigt, ska sova kl 22. Iiiiiiih, kl är 21.22.... mjuff.
Aja, upp kl 9 imorron (y)
Men nu ska jag göra annat vettigt så inte tiden försvinner.
Heeejdå.

Tråkig måndag

Idag har jag vart hemma och städat bara. Blir inget långt inlägg för jag har absolut ingenting att skriva om...
Hör av mig imorgon, hejdå. Haha.

Blandad dag

Här är jag, men inte länge till.
Issa sov över igår till idag, igår var vi allmänt damp som vanligt :) ♥ idag stack vi till hammarkullen en stund.
Förut spelade jag och brorsan på vårat gamla tvspel, hahaha de va skit skoj! Att det ens går att starta fortfarande.
Tror vi ska kolla film nu om slöfockarna där ute orkar engagera sig. Heeejdå.

free counters

Om

Min profilbild

Issa

RSS 2.0