< iisssaaa -

INTE MIN DAG!

Vaknade vid 10 idag, väldigt ovanligt för att vara mig, men det är ju bara bra.
Kollade på entourage, (förvånade?)
Äntligen vart säsong 5 klar, och ett av avsnitten där var nog det jag skrattat mest åt av allihopa. Herregud!
Idag blev även final destination 3 i blu-ray kvalité klar, men jag var slarvig när jag laddade ner det, och glömde kolla informationen om filmen. Så jag blev lite förvånad när jag skulle "zappa" lite genom filmen och märkte att den var dubbad till italienska! Såg även sen att det t.om stod på namnet på själva filen att den var dubbad! Får nog kolla lite bättre nästa gång, hahaha.
Sen hem, upp för våra backar i detta snöoväder, det var läskigt, en jävla bil kom från andra hållet när vi var i mitten av den näst värsta backen, så vi var ju tvungna att stanna, och bilen glider bakåt!! Fatta vad rädd jag var!
Sen hem, stack till Klara, skulle rensa, men pisset var ju självklart fruset, så jag satt i en halvtimme i ovädret och försökte hacka sönder "isen". Väl klar, springa genom den djupa snön ner till soptunnan och slänga renset. Sen upp, in i huset och hämta en påse för att fylla med sågspån. Lägga det i buren, sen hämta halm och hö, fick flipp på dom satans plastsäckarna så jag drog ut dom och ställde dom vid buren. Mycket lättare! Bära in dom sen igen, äntligen få gå in och värma sig! Trodde jag....
Pappa ber mig gå ner till bilen och ta upp vindrutetorkarna på bilen, den på andra sidan av bilen där jag stod, nådde jag knappt så jag fick typ lägga mig på bilen, och efter typ 10min fick jag upp den också. Sen skulle jag springa in, sprang i snön, RAMLADE! Låg där i 3sekunder och skrattade som sjutton för mig själv. Sen springa in, PUUH!
Jag är helt slut! Nu ska jag käka, wuuh!
Imorgon är det skola, ÄNTLIGEN! säger plugghästarna. Och jag är allt annat än plugghäst.
HEJDÅ! :O

Fredag + Lördag

Jag börjar skriva om igår, jag var dödstrött när jag kom hem så jag gick och la mig med en gång, ingen ork för blogg.
Men iaf så var det bulycke igår, jag och Jennie tog ponnystallet med fyra boxar, och för en gångs skull var det roligt med stalltjänst!
Sen red vi, blev en väldigt udda lektion, hände en liten olycka med en privathäst så våran ridlärare var tvungen att gå ifrån oss en del, så vi fick rida lite självständigt. Och Fridolf var busig idag och lyckades få av mig, hahaha. Han bockade som en galning efter sista galoppbommen i en övning,och till slut låg jag på marken, haha, nämen det var kul, har inte ramlat av på ett bra tag så det var väll på tiden ;)
Så nästan gång blir det jag som bjuder på tårta, (mindre kul!)
Nästa gång är det hoppning, då får jag en annan häst eftersom Fridolf inte går med på hopplektionerna. Känns väldigt bra, att jag kommer få en häst jag aldrig ridit, på en hopplektion! ;o
Får la hoppas på Funky, eftersom jag ridit honom innan.

Sen åkte jag hem, var hemma i typ 20min, bytte kläder o.sv. Sen åkte jag till hjällbo och hoppade på en buss efter Issa eftersom jag inte hann med hennes, haha. Vi åkte till tappen sen och käkade. Vi var på väldigt bra humör idag, men galna som vanligt.
Sen hemma hos henne gjorde vi lite grejer, datorn, tv.n..
Oså heem. Som jag skrev innan var jag verkligen skittrött, la mig i sängen och somnade med en gång.


Paus från bloggen

Yes, jag har haft en liten paus från bloggen ett par dagar. Har varit sjuk och stannat hemma, vilket gjort att jag inte vart på humör, speciellt inte blogghumör.
Igår var jag och mamma iväg och köpte lite nagelgrejer, äntligen. Blev inte så avancerade grejer, köpte rosa, turkost och vitt nagellack, nageltippar, lösnagelsborttagning och ett litet kit med små stenar i, där det kom med ett lila/genomskinligt nagellack och en "dekorations-plockare". Så nu är mina naglar rosa, guhh, älskar verkligen den rosa färgen. Funderar på att göra lite mer på dom, efter att ha kollat på youtube klipp med folk som gör sina naglar snygga.
Imorgon blir det iaf bulycke, får se om jag får Fridolf igen, är inte säker på om han går med på markarbete.. men jag skulle inte haft något emot att ha honom. Sen efter det åker jag hem, för att sedan åka tillbaka till stan och träffa Issa, stackarn slutar klockan fem imorgon, hehe. Så ska vi vandra på stan lite, jag ska nog kolla lite nagelgrejer, och hon ska kolla lite grejer. Sen sticker vi nog till olofstorp, haha, finns inget att göra här, så kan nästan säga att olofstorp är enda alternativet.
Ska glo vidare på nagelgrejer nu, hörs imorgon!

Måndag

Denna helgen tror jag min kropp har vart sjuk, fast i smyg.. eller iaf igår. I lördags mådde jag inte alls bra, låg ju i soffan hela dagen framför tv.n. Igår kände jag ingenting utav det. Och idag vaknade jag med skyhög feber!
Så ja, jag tyckte det var bäst att missa skolan idag. Mitt svenska arbete har gått i helvete eftersom att om man inte redovisar imorgon måste man göra det inför hela klassen istället för i små grupper. Och jag tänker inte redovisa för hela klassen om inte de andra behöver göra det. Sådeså! Jag är rakt på sak, tyck att jag är barnslig, men det skiter jag i.
Om jag orkar åker jag och mamma iväg en stund sen, kollar lite nagelgrejer. Men jag vet inte om jag vill riskera det, får se hur jag mår när hon kommer hem. Det börjar väll klarna tror jag. Aja. Shupshup!

Söndag

Idag har det inte hänt nånting här. Städat mitt rum, åkt till mamma. Ja, that's it!
Har inte lyckats fått tag på powerpoint, så jag får väll skylla på att katten åt upp datorn eller nåt.
Haha, nej men finns ju inget att göra direkt.
Kort inlägg idag, så går det när det inte finns något att skriva om, är inte på blogghumör idag heller.
Puss ♥

Boring day

Ja, överskriften förklarar väll allt. Har inte haft roligt en sekund idag. Kollade på golden globe avards förut, haha satt och hoppades att entourage-gänget skulle vara där, är fullkomligt galen i den serien.. knepigt de där.
Och visst var dom där, nominerade och allt, men tyvärr vann serien "Glee" över dom. Attans också.
Sen har jag kollat på en halv film, hm.
Sammanfattning av dagen: Slapp i soffan framför tv.n.
Jag kollar nästan aldrig på tv. Nu har jag försökt hitta en riktig power point nedladdning så jag kan fixa svenskan, men inga resultat. Letade länge som sjutton i torsdags, hittade inget. Störande.
Men nu ska jag kolla på "tomten är far till alla barnen". Hahaha, kan aldrig få nog av den filmen!
Bye!

Redigerade lite på mobilen... hahaha.

Heelg

Tjenotjolahejsanhoppsansvejsan!
Jaaa, jag gillar att skriva LÅÅÅNGA hälsningar, det tycker jag är artigt! .....................
Bulycke idag iaf, fick först Malcolm, meen sen så fick jag förfrågan om jag ville ha Fridolf istället, och det ville jag!
Övade mycket på gånarter idag, mellan skritt, ökad skritt, mellan trav, arbetstrav, ökad galopp... jaa allt det där, haha.
Och han gick skiiitbra! Han gick verkligen framåt i skritten, blev förvånad! Han gick tydligen bäst av alla i den ökade skritten, kändes urbra! :)
Sen skulle vi va i galopp på fyrkanten, sen lägga en volt på alla kortsidor. Och på långsidor skulle vi ta ökad galopp. Och det fick jag kämpa lite med i början, för han ville typ inte öka. Men sen lärde han sig det, fast nästan på lite fel sätt... så han trodde han skulle rejsa runt hela fyrkanten så jag fick verkligen leda med handen för att få in honom på volten! Men det gick bra. Sen fick han lite bockryck också, hahahaha, bocka as mycket, ja bah wtf :o
Men iaf, sen åkte jag hem.. med Issa! Och det var videoinspelnings snack, hahahaha. Asså den dagen är så jävla minnesvärd så det är sjukt. Vi bara kommer in på det samtalsämnet automatiskt.
Men sen gick jag hem och tvättade håret sen stack jag ner till Issa igen. Så gick vi runt i olofstorp. Sen stack vi hem till henne och hade kul på omegle. HIHIHI!
Ska sova strax, seeya.

Tudeluuu

Jag ska snart sova, skulle bara lägga in ett inlägg eftersom jag inte gillar att missa dagar.
Jag sitter och skriver upp olika nagelgrejs jag ska köpa.. eller som mamma ska köpa rättare sagt, he-he!
Imorgon blir det bulycke, jag vill ha Fridolf! Hoppas på ett sätt att Malkom fortfarande är halt, men ändå inte såklart.
Men ska fortsätta greja, byyyes

Onsdag

Äntligen slut på "skol-veckan". Bara stall och kul torsdag och fredag, har vant mig nu att på onsdagar är man som tröttast och man vill bara hem. Om jag skulle börjat i en skola där man går alla fem dagar i veckan nu, då hade jag inte överlevt! Men iallafall, skolan idag var rätt soft, hade projekt tid, där jag faktiskt fick gjort ganska mycket! Sen på eftermiddagen hade vi engelska, projekt och mentortid. OCH mina skor gick sönder i bussen imorse förresten, hakade fast i nån vass sak typ, spännet gick av på "bandet" som sitter längs skon. MEN finurlig som jag är satte jag fast dom två delarna med en hårnål, och tro det eller nej, men det höll hela dagen! *stolt*
Men nu ska jag kolla KLART på de sista 10 minutrarna typ på saw 6 som jag inte orkade kolla klart igår...
Tjohej! ♥

-

Det blev ett inlägg till idag.
Nu ska jag kolla på saw 6! Se om den är något att ha. Hahaha, kände bara för att skriva det... bye!

Tisdag

Igår hände det ingenting, jag var i skolan och var med Nadja, det är allt.

IDAG.......... *bodombodom!* *trumvirvel*..................... var jag i skolan. Ovanligt eller hur?
Hade djurkunskap hela förmiddagen till 11.00, då lunch, sen naturkunskap, svenska och matte.
Jag har nog aldrig jobbat så mycket på matten som jag gjorde idag, i gymnasiet då.
Känner mig duktig!
Sen åkte jag hem, åkte hem med Issa idag! Har inte träffat henne sen chile, åh det var jätteskoj.
I bussen snackade vi oavbrutet och spelade musik på väldigt hög volym. Lyssnade mest på broshan & 2 världar och försökte rap(p?)a med. Det var sååå skoj och vi skratta hela vägen och var allmänt flum. Undrar var folket i bussen tänkte..
När jag kom hem gick jag raka vägen till Klara eftersom jag inte hann fixa hos henne imorse då jag blev sen. Och jag HATAR att behöva hoppa över Klara! Menmen. Imorgon ska jag nog gå upp i TID! Jag gick upp kvart över sex idag, behöver egentligen gå upp typ kvart i sex. Nog om det. Gjorde allt möjligt hos henne, mat och vatten, och städade i hennes bur, den var h-e-m-s-k! Dom städar aldrig hos henne här hemma när jag är hos mamma! Blir så irriterad.
Sen ska jag troligen ut med Nadja, och gå mina 3979 resterande steg av 10 000.. Hahaha.
Jag tänker faktiskt börja använda stegräknaren på mobilen nu!

Men nu ska jag städa mitt rum, seeeeya laaaater! ♥

Söndag

Yooo!
Varför ska helger gå så snabbt? Det är ju skola redan imorgon. Så segt.
Igår kväll kollade jag då på Final destination 4, och första "händelsen" fick mig nästan att gå från datorn tills det var över. Det var äckligt! Och man ser verkligen ibland att den finns i 3D. Massa animerat. Haha.
Nämen den var bra! Älskar dom filmerna just pga att det är så klockrena grejer som händer.
Nu ska jag snart hem till pappa, lyssnar på musik just nu. Ska lägga mig tidigt idag!
Men vi hörs imorgon, idag kommer jag nog inte komma till datorn nå mer.
Tjarååå

Lördag

Idag har jag soviiit, fast jag gick upp vid 11, framgångar för mig!!
Har inte gjort så mycket vettigt. Letat information och bilder om tsunamin typ, hehe.
Kollat på entourage! Jag är typ beroende av den förbaskade serien. Men jag skrattar som en idiot åt den. Åt folkets ansiktsuttryck, deras dissar, och typ allt dom säger! Vince (Adrian Grenier) är ju lätt bäst också, gahhh ♥
Har precis laddat hem säsong 4 också, bara 5 och 6 kvar! Är på slutet av säsong 3. Får göra ett avbrott tror jag, så jag inte kollar på alla avsnitt! Har kollat typ sju avsnitt varje dag, när jag väl börjat kolla så kan jag knappt sluta eftersom det verkligen handlar om samma sak i varje avsnitt så jag vill veta vad som händer och allt sånt. Störande.
Aja, snart är Final destination 4 klar också! Så den ska jag kolla på tror jag, om inte tiden ökas, men just nu står det att det är.... 10minuter!!! Hahaha nyss stod det 57minuter... knepigt det där.
På entourage förut stod det att nedladdningen skulle vara klar om 1 år.. jag blev nästan lite rädd.
Haha, men efter 20min av tv tittande där nere så var den klar och väntade på mig när jag kom upp :D
Hihi, men nu ska jag kolla lite annat innan final destination är klar. See ya later alligator!


Entouraage ♥

Bulycke tiime

Idag åkte jag till bulycke dåå, haha tajmade med dom andra, var lite lustigt.
Men iallafall, först information och hästutdelning, fick Malkom.. sen stalltjänst, och var soft det vaaar! Sån himla skillnad mellan billdal och bulycke. Sen ridning. Efter typ halva lektionen, i traven, så kändes Malkom väldigt konstig i stegen. Så sa Karin (ridläraren) att han haltade. Så jag fick skritta medans de andra red självständigt.
Sen skulle jag trava lite och det kändes helt rätt då, men så bytte vi varv och då gick han konstigt igen, så bad jag Karin kolla honom, och självklart när hon kollade så travade han normalt, men så bytte jag varv och då började han igen. Så jag fick sitta av och skulle egentligen ta in honom och sitta på läktaren och kolla på. Men så i sista sekunden innan jag kommit ut så sa Karin att jag kunde ta Fridolf istället. Det var en i tvåan som red honom som egentligen inte skulle rida med på våran lektion.
Och Fridolf var SEEEEEG!!!! I början iallafall, fick sitta med skänklarna hela tiden och jag höll på att bli galen.
Men efter första galoppen så blev han pigg och alert och gick mer framåt. Påtal om galoppen, den var UUUNDEEERBAAAR! Skulle kunna sitta och bara galoppera hela lektionen..
Hahaha, nu ska jag kolla på entourage ♥, och plugga lite tänkte jag.




Orkar inteeee

Idag orkar jag inte skriva något i bloggen, är verkligen inte på blogghumör.
Nu ska jag plugga lite, sen sova. Imorgon bär det av till bulycke, har bytt ridskola nu från billdal.
Hoppas jag får Funkyyy, han är den enda hästen jag ridit där, och Rohendro. Men Rohendro vill jag INTE ha, vill inte sitta på en stor älg :)
Aja, seeya

free counters

Om

Min profilbild

Issa

RSS 2.0