< iisssaaa -

Fredag - Lördag

Igår sov Julle över.. vi kollade på massa filmer. Bl.a Fair hair child, den sög. Vi garvade oss igenom den filmen. Sen filmen Orphan, den var faktiskt ball! Efter det började vi kolla på Session 9, men haha, vi var typ flum så vi kollade knappt på den, så vi stängde av den och satte på Case 39.
Nästa dag satt vi och laddade ner massa spel till nintendo 64 som jag har på datorn. Bl.a Mario Kart som vi spelde jävligt länge hahaha. 
Sen när hon åkt gjorde jag inte så mycket, åt middag med mamma, duschade och satte mig här.
Jag vill ha en mjölksnok! Dom är väll söta?
Ogiftig och vänlig orm :)
Hihi, ska TJÖÖTA!

Hejdå, nu ska jag kolla på It eller Wrong turn 3 (;

Så var det det här med sommaren..

Minns någon vad jag sa att jag skulle göra idag. SOOOLA!!!!
Meen.. ääh.. det är ingen sol ute idag.. och det är ju ingen idé att ligga ute i solstolen och regna..
Så istället städade jag rummet hela dagen, nu är det faajnt!
Har målat mina tånaglar blåa, nu ska jag måla fingernaglarna gula. Jag kommer se ut som en sverigeflagga :D
HEJDÅ! :D

Öhh? Onsdag ja.

Idag har man vart med Jennie i staaan.. hon kunde egentligen inte först eftersom dumbommen lånat ut sitt busskort (!?), men jag hade sååå tråkigt så jag förde över pengar från min mobil till hennes, haha!
Så stack vi till stan då. Jag skulle kolla lite nagelgrejer. Köpte nagelförlängare, nagelförstärkare, gult, genomskinligt och blått nagellack. As snyggt!
Sen åkte jag hem dåå.. åt.. skulle skära i maten och så tippar tallriken över, ramlar ner på golvet, RAKT på nagelfästet på min stortå, och uppåner.. HM.. så aa.. all mat flög ju såklart ut.. HÄRLIIIGT!!!!
Och min nagel blev blå.. ställde mig själv frågan varför jag köpte blått och gult nagellack...? Blåmärken blir ju gula sen.. hahaha aja skit samma.
Har nyss kommit hem från angered centrum med syrran, tog en promenix dit för att hon skulle ta ut pengar.
Det var härligt med en promenad. Men nu ska jag duscha, hörs imorgon.
Om det blir bra väder imorgon ska jag sola heeela dagen, för jag har iiingenting att göra. SÅÅ HÄRLIGT!
Puss!!! ♥

Idaaag

Idag har det inte hänt ett skit. Ba suttit hemma, vart ute och solat en stund. Är väll den sista riktiga solen för denna sommaren. Kollade precis på Dance of the dead, hihi. Huvudpersonen, Jared Kusnitz är såå söt! (:

Imorgon träffar man Jennie en stund! Inte träffat henne på hela sommaren, gud vad jag saknat henne, haha.
Ska in till stan och så ska jag kolla lite grejer (:
Hehe, men nu ska jag ner och hitta nåt att äta, sen ska jag fanemej SOVA.
Hejdå och GODNATT! ♥

Meningslöst

Japp. Meningslöst är vad det är. Vad fan har jag bloggen till? Cp.

Remember me

Nu blev precis Remember me klar! Har tagit flera dagar att ladda ner, men den är i bluray kvalité så det var det värt.
Så nu ska jag gå ner och hämta ett stort glas cola och bänka mig framför filmen.
Alla säger att den är så otroligt bra så jag kände mig illa tvungen att kolla in den.
Hörs!

Denna bilden påminner tydligen alla om Avatar..? >.<



seni özledim.. ♥

Senaste dagarna.

Yeah, dom senaste två dagarna har jag tillbringat på gothia discot.. EHUM!
Hade ingenting att göra igår, eller.. fredags, så jag hängde med Frida dit för hon bad så snällt. 
Jag vet inte vad jag tyckte, det var inte riktigt min grej.. haha..
Men stack dit idag igen med Sabina, hehe det var assegt idag.. hade ingen lust till nånting idag.. blev typ äcklad av alla små fjortisar som blotta sig själv och dansade som slampor.. haha aja.
Orkar inte skriva mer, jag är helt död typ.. konstig känsla i huvudet och asseg.. men jag orkar inte sova..
BYE.

Onsdags

Jaaaojaao!
Vi åkte alltså till liseberg idaag. Kom in vid halv fem hehe.
Inte så mycket att skriva om.. åkte balder längst fram.. FYFAN!
Matilda hade tjötat som fan på mig ba; "Vi åker balder och sitter längst fram kom igen kom igen kom igen!!"
Så jag gick ju med på det till slut.
Sen i balder satt vi längst fram.. och vid hade precis kommit upp för första backen då hon sätter igång med; "Shit, jag tror jag ångrar mig, det var läskigare än vad jag trodde, jag ångrar mig.. jag ångrar mig.."
Jag; "Skojar du med mig? Vafan har du fått mig att göra, jag kommer dööÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHH!!!"
Och så HELA åkturen satt vi; "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH OOOH MYY GOOOOD, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH"

Sen lite roliga delar ur dagen.

I kön till lisebergsbanan.
Jag; Asså första gången jag såg honom var i kön till spinrock.
Matilda; Spinrock?
Jag; Brinner det!?

Vi sitter i virvelvinden. Jag glömde lägga i mina solglasögon i väskan så dom sitter kvar på huvudet. Dom flyger av. Och lägger sig bredvid våran "korg", så jag och Matilda sitter och verkligen ASGARVAR plus ger ifrån oss ett skrik då och då när "korgen" får till ett sånt där riktigt snurr. Alla trodde väl att vi var lättroade över virvelvinden, men det var ju allt bara för att mina solglasögon låg bredvid och inte flyttade sig en centimeter.
Kommer inte på nå mer nu, skriver igen om jag gör det, haha.
Lite bilder.

Spegelhuset.
Spinkis och Skinnis
Det får bli allt ORKAR inte mer för internet segar. Seeya later.

Uppdatering - IMORGON

JA nä usch asså jag är aptrött så jag skriver INGENTING om de senaste dagarna, det får bli imorgon. Ska sova nu så bajs (;

Mobilblogg

Sitter på tåget med matilda påväg till göteborg. Ska hem till mig och lämna lite grejer och byta kläder. Sen bär det av till liseberg! Det är sjukt varmt ute idag. Känns som jag alltid får tur när det är dags för liseberg. Haha, aja, hörs sen!

Mobilinlägg

Just nu sitter jag hemma hos emelia med henne och matilda, kom nyss hem från stan typ, köpt ett par skor utan klack, haha mina men minst klack hemma har gått sönder.. så hittade tygskor. Ingen lust att gå runt i skor med klack på liseberg imorgon.. hehe.. men nu får jag sluta, fan vad jobbigt det var att skriva blogginlägg från mobilen. Bye ;)

Booooring

Hej dålig uppdatering. 
Ibland tycker jag att skolan ska börja så jag kan få tillbaka mitt dygn, inte nog med att jag sover på tok för länge på morgonen, igår la jag mig i sängen vid sex på morgonen. WHAT? Liksom. Sov till nån tid, minns inte ens. 
Just nu sitter jag och tittar på film, Slaughter heter den, och jag behöver inte egentligen berätta vad den handlar om, namnet säger ju allt. Jag heart slaktare liksom, inte.
Tja, denna veckan blir jag kvar här hos mamma. Skulle ju egentligen till pappa men han har stuckit till strömstad. Segt. Men nu är det egentligen ändå ingen panik att åka till pappa eftersom jag inte har några kaniner att längta efter och ta hand om. 
Har inte planerat så mycket inför veckan. Bara att jag sover hos Matilda och att vi drar till liseberg dagen efter. Vilka dagar detta blir är inte bestämt.
Skulle ju egentligen köra hem moppen idag men det blir ju inget med det då. Haha.
AJA, nu ska jag fortsätta kolla på den kära slaktarfilmen. 
Puss ♥

Ny egobild, hehe....

Onsdag

Idag var det hääärligt väder och jag å Julle drog till liseberg. Fast när vi kom dit var det nästan föör varmt... haha köerna var bajslånga och solen stekte och man typ DOG!
Och nu har det ju alltid så att jag har sagt att jag ALDRIG kommer åka kanonen, dels för att jag hatar att åka uppåner och dels för att den skjuts iväg så fort när man minst anar det. Så nu ska jag berätta en sak!
Vid spinrock såg jag en snygg kille, som julle hela tiden trott att jag tyckte när vi stod i kön, fastän jag inte sagt något.. ÖH!
Sen försvann han i några timmar, sen stack vi te spinrock igen och då tänkte jag det omöjliga att han kanske kommer tillbaka dit.. -.-
Men NÄE! Sen gick iväg över bron påväg till uppswinget, och så möter vi dom! Så jag bestämmer mig för att dra med Julle och förfölja honom. Och vart tror ni dom går in i för attraktion?
JO KANONEN!
Jag trodde jag skulle få panik, men jag tvingade in mig genom ingången till min fruktade attraktion.. WÄ!
Så kom vi bakom dom i kön också, och så är det ju såhär labyrint skit på kön så vi mötte dom i den sammanlagt sex gånger! Och varje gång han gick förbi skulle Julle få mig att skratta -.-'
Och kanonen tog min röst ifrån mig!!!!! Skrek som in i helvete.

Aja sen när det typ var en kvart kvar tills stängning så gick vi ut och satte hos på en bänk utanför liseberg, och väntar på dom! >.< Cp är vi, eller mest jag, men eftersom julle gick med på det är hon också cp.
Sen typ tänkte vi precis gå, och så kommer doom! Haha, jag typ ba omg omg omg nu kommer dom. 
Fick panik..
Sen typ tre sekunder efter som gått förbi så ställde vi oss också och gick. Men så blev det rött för oss men dom hann över övergångsstället. Så såg jag typ att dom försvann runt hörnet på ett hus, så skynda jag mig dit sen men så var dom borta. Fan va depp jag blev. Aja.. det är fan de värsta med liseberg.
Men men, nu ska jag sova. Hejdå.

Borås

Idag vaknade jag inte av en rolig syn.. ösregn och grått och tråkigt ute.. fyfan.
Iaf åkte till centralen och träffa Frida, skulle ta bussen kl. 10.10, så vi stod där vid dess port. Sen plötsligt försvinner våran buss på den där tavlan, så visas nästa buss istället och så kommer den, och även den gick till borås fast liksom.. nåt annat... vi ba WTF. Så vi snackade med västtrafik och vi fick springa tillbaka till porten, eftersom den låg läääängst bort i centralen. Men vi hann. Ungefär 1½ timme till borås, några bussbyten. I Tropikhuset fotade vi som galningar, hehe. Sen fick vi hålla en orm! Frida sket ner sig men jag blev bara glad, haha älskar ormar. Kommer bilder på det sen (;
Sen gick vi ba runt i borås lite, sen halv sex åkte vi hem och gick runt i nordstan. Ca en timme senare åkte vi hem. Nu sitter jag här och har precis duschat, man blir sjukt varm när man går ute.
Idag ska jag sova tidigt, är skit trött.

Här har ni bilder från idag!
Snappsköldpaddor, ser ni skylten längst upp?
Ni som inte ser vad det är för en, det är skylten som står för Simförbud..
Min personliga favorit, en spindel med sin spegelbild.

Jag och Sixten, hahaha! :)


Men min stora fråga för dagen; Vart var aporna? o.o


Tävlar om en iPhone!

Telias Max25 erbjuder 5000 fria sms/månad.
Motiveringen till varför jag ska vinna en iPhone är att jag bara älskar den! Jag hade inte råd att lägga ut så mycket pengar som en sån kostar, på en mobil. Min kompis har en iPhone och jag snor den varenda gång vi träffas och hon får inte tillbaka den förrän slutet av dagen, i princip. Så det vore väll snällt mot henne med om jag fick en egen så jag slipper sno hennes, två flugor i en smäll alltså! Sen är jag typ beroende av internet dessutom, jag kan inte gå en dag utan att va inne på internet, så en iPhone skulle ju vara guld för mig verkligen! Så denna mobil är himla bra att ha och göra med, så jag skulle dött av lycka om jag blev en vinnare :)
Jag är med och tävlar om en iPhone, var med och tävla du med! (:
Klicka här för att komma till tävlingen!


Svar på frågan; Telias MAX25 erbjuder 5000 fria sms/månad.
Motiveringen.. till varför jag ska vinna en iPhone är att jag verkligen är i behov utav en! Jag hade inte råd att lägga ut så mycket pengar som en sån kostar, på en mobil och min mobil är ju snart slängd i soptunnan, den börjar krångla rejält nu. Min kompis har en iPhone och jag snor den varenda gång vi träffas och hon får inte tillbaka den förrän slutet av dagen, i princip. Så det vore väll snällt mot henne med om jag fick en egen så jag slipper sno hennes, två flugor i en smäll alltså! Sen är jag typ beroende av internet dessutom, jag kan inte gå en dag utan att va inne på internet, så en iPhone skulle ju vara guld för mig verkligen! Så denna mobil är himla bra att ha och göra med och den skulle förenkla hela mitt liv, så jag skulle dött av lycka om jag vann :)


free counters

Om

Min profilbild

Issa

RSS 2.0