< iisssaaa -

WAAH

Gissa vad jag just upptäckte. Satt inne på facebook nu på bussen. Det var en till födelsedag igår som jag inte hade en aning om. Nämligen självaste bästa Bam Margera! Och jag har så dåligt samvete, mest för att jag antingen inte kollat upp det, eller för att jag kanske glömt det, jag minns inte att jag kollat upp det iaf. Aja. Grattis i efterskott på hans... öh.. hur gammal han nu blev... nä gud vad elak jag känner mig. Tror han blev.. jo men han är född 1979 vet jag, men jag orkar inte räkna.. jo det gör jag.. fan vad jag babblar. Jo men han är 31 år då ju! Haha så ;) Nu ska jag gå av bussen så jag avslutar. Det bär ju av till ale idag. Tjoho! Hejdå..

Mobilblogg

Halluuu, jag ligger i sängen och kollar på house, älskar den serien hihi. Har inte så mycket att skriva, har inte mått så bra idag överhuvudtåget. Men dagens höjdpunkter är ju ändå att lilla Jenna och våran kisse Spöket fyller år! Haha jag visste inte ens att dom fyllde på samma dag :) Menmen. Nu ska jag kolla lite andra internet grejer på mobilen innan jag ska fokusera mig mer på house. Seeya!

Mobilblogg

Sitter nere vid tvn. Har precis precis kollat klart på Jackass number 2, nu kollar jag på jackass 2,5. Precis en scen med Bam som är så otroligt rolig så jag nästan dör, den heter "Butt bead ass kite". Så underbara människor är dom. Nu ska jag kolla vidare, hihi. Bye!

Issa helg!

Igår skulle alltså Issa sova över, sen vid halv nio på kvällen så smsar Julle och frågar om hon kan komma hon med, haha. Så ja.. vi hade grymt kul. Jag och Issa jävlades som fan med Julle på natten HAHAHA.
Om jag säger såhär, om man sover över hos någon med Issa och Issa, somna INTE om Issa och Issa fortfarande är vakna. Det kan inte gå annat än illa.
Kommer lite bilder. Var med Issa idag igen och vi var sjukt jävla trötta, åkte hem tidigt haha. Orkar inte skriva mer, så ska fixa lite bilder och slänga in här.
Vi lekte med eld :)
JAG ORKAR INTE MER SERIÖST.

Bambi

Lite bilder på Bambi jag tog nyss, han låg så fint i fönstret haha.

Nåt fel på mig..

Jag vaknade halv nio idag... på en skolfri dag? I'm siick!
Men idag kommer iallafall Issa, åker te otp en stund sen när hon slutat, så åker vi hit sen igen, vad vi hittar på är ännu ett mysterium.. 

Sitter just nu och äter glass, fast den är riktigt äcklig.
Har ett låttips idag, men egentligen vill jag inte skriva upp det....
Okej.. det är en låt med Justin Bieber.. INTE OKEJ ISSA, INTE OKEJ!!
Gillade den inte först heller, men nu är den faktiskt riktigt skön.

Justin Bieber ft. Jaden Smith - Never say never.

.... heter den, hoho.
Nu ska jag göra lite grejer, pusssssssssss!
Älskar mina så underbart fina katter!

Modell

APU, ingen speciell dag idag.

Åkte och hämta mina modellbilder med hahaha.
Köpte även mjukisbyxor och en knallrosa hoodie höhö.
Men jag orkar verkligen inte skriva nu, är inte på humör. Seeya!
Här är bilderna iaf.
Hejdå.
Nu är det långhelg! Torsdag - Söndag! HEELT underbart :)

wgmgd.amjmaotjd.mwgpjtaj.gtja.gjtag

Tjo! Överskriften beskriver min dag! Från början till slut! .... Nej, det gör den verkligen inte. Men idag försov jag mig i två timmar.. vaknade typ fyrtio minuter sent efter min spårvagn skulle gått, typ en trekvart innan vi började, utav att matilda ringde. Skulle ju te frölunda idag för idrott, men jag tyckte att det hade inte vart någon som helst idé. Så jag sov lite till innan jag gick upp för att åka in och äta lunch på subway med matilda vilda. Efter det var det engelska i nästan tre timmar. Två timmar och fyrtiofem minuter för att vara exakt. Men den lektionen gick faktiskt riktigt snabbt idag! Jag och matilda klantade oss lite som vanligt, som vi brukar göra i skolan.. Sen slutade vi kvart i tre. Jag sitter på spårvagnen och smsar issa frågar vad hon har för sig, efter många om och men skulle hon inte det så jag stack hem fort och lämnade väska och åt, sen stack jag till bussen och åkte till Olofstorp, när jag och issa möttes gav vi varandra en stoor bamsekram! Gud vi hade inte träffats på otroligt länge, alldeles FÖR länge! Vi hade så mycket att prata om, hela eftermiddagen var det prat non-stop. Vi var inte tysta en minut! Vi hade otroligt kul, massa flum som vi alltid har! :) Men sen var jag tyvärr tvungen att bära mig av hemåt innan busskortet gick ut som det ju gör klockan tio haha! Så först kom inte bussen, så blev sen till Hjällbo där mamma skulle hämta mig, men hon var inte heller där, stod i typ en kvart. Och inte svarade hon i mobilen heller för den hade hon glömt hemma! INTE OKEJ! Jaja! Imorgon är det sista skoldagen för veckan, apu så det är inte riktigt skola. Älskar min apu plats så det är bara soft, nästan så jag längtar till imorgon! Men nu måste jag sova, börjar få ont i fingrarna också eftersom jag bloggar via mobilen. Men vi hörs imorgon. Ciao!

Klädsel TODAY

Japp.. idag kör jag med "Dagens outfit"....
Detta gör jag aldrig annars men jag tog ändå massa bilder förut så då passade jag på. HÖHÖ.
Lite klädselinformation får jag väll klämma in också då HAHAHA.
Topp; Mammas, ingen aning vart den är köpt.. Lindex tror jag...
Tröja; Elinas, ingen aning vart den är köpt..
Leggings; Elinas... vet inte heller vart den är köpt........ nu går det nästan över styr här....
Scarf; DEN ÄR MIN, köpt på bikbok!
HAHA jag brukar inte sno kläder SÅHÄR ofta, men idag blev det lite så... HAHA.
Nu ska jag sova, så vi hörs imorgon! ♥

Snigelfjong

Tjohooo! Idag har jag inget att säga, ännu en dag i skolan! Börja tolv och sluta fyra.
Idag kom mina filmer! :D

Bam Margera presents - Where the fuck is santa?

Jackass number two - the movie


Jackass 2,5
JAG ÄR GLAD :D

Nagelvård

HANDCREME DAG

Depends daghandcreme absorberas snabbt av huden och kladdar inte. Naturliga oljor mjukgör och återfuktar. Berikad med aloevera, allantoin och E-vitamin. Används så ofta behov finns.

Jag har redan hunnit använda denna, och den luktar uuunderbart gott!! Och som det står om den så kladdar den inte och det sjönk snabbt in i huden. Får se om jag får mjuka händer av den!

NAGEL- & NAGELBANDSRENGÖRING

Depend Nagel- & nagelbandsrengöring är den viktigaste produkten för att uppnå en god nagelkvalité. Tar effektivt bort döda hudceller i området kring nagelbanden.Detta ökar syretillförseln som därmed påskyndar nageltillväxten och förbättrar dess kvalité.

STEG 1.

MYRRAOLJA

Depends Myrraolja ger en intensiv vård till naglar som är torra, flisar sig, lätt spricker eller är mjuka. Berikad med mandelolja och E-vitamin. Återuppbygger och ger näring till nageln. Verkar fuktgivande, stärkande och gör så att nageln växer snabbare.

STEG 2.

NAGELBANDSCREME

Depend Nagelbandscreme mjukar upp och ger näring och fuktighet åt nagelbanden. Cremen är berikad med aloevera och allantoin. Vårdar och påskyndar uppbyggnaden av spruckna, torra eller skadade nagelband.

STEG 3.

Storås och stan.

Blev ingen hundutställning idag, iallafall inte för min del hoho. Jag mådde fan inte bra imorse när jag skulle stiga upp, hade typ huvudvärk. Så somnade om, och när jag vaknade mådde jag inte dåligt längre. Så störande!
Men stack till storås med Julle för att se när Jenna tävlade! Hon hoppade 80-80 och jag tyckte det gick bra för dom, första rundan gick dom felfria och andra tyvärr inte, men dom är superduktiga ändå! (:

När vi skulle gå hem så kom de skyfall... såååååååå uuunderbart...!
Gick hem till mig för att hämta lite grejer, bl.a mitt bankkort. 
Sen vid spårvagnarna kom Elina (syrran) från ingenstans, så vi åkte in tillsammans med henne, sen lämnade vi henne för hon skulle hem direkt igen haha, skulle bara kolla skor.
Gjorde lite nagelinköp idag, hihihi. 
Och när jag åkte hem igen, hahaha, gick av spårvagnen hemma, så sitter Elina på bänken! Liksom ba vafaan, haha rätt plats vid rätt tidpunkt två gånger om, haha.
Nu har jag precis ätit och tänkte duscha. Idag blir det inget med naglarna. Dom mår sådär just nu, och eftersom jag har köpt lite nagelvård har jag tänkt att försöka få dom att växa ut lite för vissa är kortare än andra och så.. så dom får vila hela denna veckan. Blir nog bra, hihi.
Dagens inköp kommer i ett eget inlägg.

Borde sova..

Jag borde verkligen sova, ska upp klockan sex imorgon, åker hemifrån vid sju.. inte okej.

Idag hängde jag med Jenna först till hennes gamla stall för att hon skulle rida en häst där, sen åkte vi till hennes stall, så gick vi te ridhuset och så red hon på en otroligt pigg Aurora. Hehe.
Sammanlagt åkte vi moppe i typ 1½ timme idag.. TJOHOO!
Sen körde hon mig till storås, hihihi hon är snäll hon, lilla JennaPennaLingonKlämma.....?
Men nu måste jag sova, hörs!

Mår inte bra

Jag är absolut inte på blogghumör idag så det får bli ett snabbis inlägg. Jag sitter här på stolen med huvudvärk och håller på att somna. Funderar på att gå och lägga mig en stund. Har haft ont i huvudet hela dagen, detta är INTE okej. Trodde jag skulle dö påvägen hem förut. GAH.
Imorgon är det visiteringsprov typ, tack och hej.

Yoyoyoyoyo

Hejhejhejhej... idag var det apu. Jag trivs verkligen på det där stället, haha, var bara jag, Jennie, Susanne och Sofia där idag, hela stallet själva och så bada några hästar. Bl.a en AAAAASSÖT islandshäst, guud jag dog!
Men det var myyycket skratt idag, speciellt när vi fixade stallet och så.

Sen filmade jag och Jennie en rolig gubbe i busshållplatsen. Han övade nog till idol.. tror jag.

Och min *host* snälla mamma har beställt tre wunderbara filmer.
Jackass 2.5
Jackass number two
Bam Margera - Where the fuck is santa?


HAHAHA jag är kär i dom människorna guuud!


Helgens planer.

Fredag; Öh? Plugga!!
Lördag; PLUGGA, åka till storås redan idag.
Söndag; Hundutställning med Pricken!


Nu ska jag göra nåt jag inte vet vad.. men kommer väll på någe!

Lite bilder från idag.
Hittade en grym inställning på kameran, som gör att den tar grymma bilder!




free counters

Om

Min profilbild

Issa

RSS 2.0