< iisssaaa -

Fixelifix!

Sitter här och har precis duschat, ska kolla bussar strax och sen fixa mig.
Haha, jag vaknade imorse av att pappa var igång på full rulle, ut och in genom ytterdörren. Frågade till slut vad han höll på med, fick svaret; "Försöker fixa din moppe!"
HAHA, jag ba whuut? 
Har inte ens frågat om han kan göra det liksom ;o Han gör det frivilligt!!! Aja, har man en grym pappa så ;D
Han gödde en kabel nånstans i moppen.. helt plötsligt fick han igång den så den gick på tomgång. Men sen när han testade igen funkade den inte längre. Han tog iaf loss tändstiftet och såg att det var de som spökade, så han ska köpa ett nytt, HIHI! Snart blir det full rulle med mig och lilla cpmoppen!

MEN MEN! Nä nu får jag sjappa, vi höööres imorgon eller ikväll! ♥

The green hornet

Dags för film nu vid dygnsskiftet!
Det blir The green hornet.
En film med bland annat Seth Rogen, Cameron Diaz och Edward Furlong!
Edward Furlong ska bli roligt att se på en såpass ny film (2010). Han spelade John Connor i Terminator 2 för er som inte vet.
Han blev ju tydligen värsta knarkpuckot om jag fattade det rätt, så det ska bli skoj att se hur han presterar i denna filmen.

Detta är, för en gångs skull, en komedi jag rotat fram!

Filmen bygger på Britt Reids äventyr. Han är förläggare dagtid och en maskerad brottsbekämpare när mörkret faller. Hans ständige sidekick är Kato och tillsammans med sin kinesiska vapendragare färdas han runt i bilen ”The Black Beauty”. Beväpnade med specialpistoler, knockoutgas samt Katos närstridskunskaper blir de en duo att frukta…



God kväll!

Jag sitter just nu vid tvn och kollar på talang. Samtidigt som jag pluggar på engelskan! Nästan klar nu! Stolt över mig själv. 

Nu var det precis världens coolaste breakdansare i talang. HELT SUUUPER!
Iallafall! Idag har jag inte gjort ett skit, jag glömde ställa klockan igår så jag vaknade halv ett... HM.
IMORGON, blir det iaf full rulle. Drar till slottsskogen med Julle och några mongobarn ur min klass, där ska vi grilla och ha skojskoj! Jag tar med kameran så det blir nog en del bilder kan jag lova! :)
Nu måste jag fortsätta plugga, skulle bara uppdatera mig lite grann!

Avrättning utav larv.

Hittade en liten koloni med myror som avrättade en larv... mindre rolig syn då larven låg och krullade ihop sig och vred sig, usch :(

MEN!
Bilder blev det!















Luftens hjältar!

Yooooo! Här sitter jag och pluggar, skriver en recension om en bok jag läser på engelskan. Jag läser första Twilight boken.... haha.. inte min favorit men jag hittade ingen annan så lånade den av Matilda! (:
Sitter också och lyssnar på Newkid, helt klart. Han är verkligen en... vad man säger... haha jag kommer inte ens på ordet. Aja!
Lägger in låten här jag lyssnar på, tycker verkligen ALLA ska lyssna på den, speciellt dom som gillar RnB/hiphop (;

Newkid - Luftens hjältar


The crazies

Nu blir det film innan läggdags!
Denna gången blir det The crazies. Jag känner igen namnet och jag TROR jag sett den innan. 
Jag har fått sån där dille på scream ju, efter jag såg fyran. I fredags kollade jag på 1an och 2an, och i lördags på 3an, och igår kollade jag på 1an igen. Haha. Och lite på 2an till och med. Och anledningen till att jag drar upp scream när jag ska se en helt annan film, är för att en av skådespelarna i 2an är med i The crazies. Timothy Olyphant heter han och spelade Mickey, (en av dom som var "screamern", mördaren rent ut sagt, haha). Och han är ju bara föööör skön i scream, så jag har lite Timothy Olyphant maraton kan man säga. Igår såg jag nämligen A perfect getaway, med han i en utav huvudrollerna.

Men nu till filmen jag ska se! Haha.

En småstadsidyll slåss i spillror när ett okänt gift förvandlar invånarna till mordiska galningar. Stadens sheriff, hans gravida fru, hans närmste man och en sjuksköterska är några få som inte har blivit infekterade, och de tvingas nu samarbeta för att ta sig ut ur staden levande.

Och på denna bilden till vänster, såklart, har vi självaste Timothy Olyphant! Känner knappt igen honom asså... sjukt vad han har förändrats.



Bild på honom ifrån scream. HM?
En läckerbit är han i vilket fall!


Tröött!

Jaa, jag är otroligt trött.
Sista lediga dagen idag och den har jag bannemej tagit vara på. Först gick jag ut, nästan direkt när jag vaknade, och KRATTADE?! En del av trädgården. Nu har jag bara en del kvar och den är inte så stor! Anledningen till att jag säger DEL av trädgården, är.. att det går ett berg i mitten av trädgården, vågrätt om man står framför huset då och näsan ner mot vägen. Och sen så går ju våran gång lodrätt ner från ytterdörren till vägen. Så man kan säga att trädgården är indelad i fyra delar! Jag fattar INTE varför jag precis skrev allt det där för det var bara otroligt onödigt!!
Iaf, detta gjorde jag i linne och shorts, och jag blev ändå varm som in i................!
Solen bara stekte. Detta är helt otroligt.. jag litar inte på månaderna... jag undrar om det inte är slutet av Juni nu istället för slutet av APRIL?! Kanske har blivit värsta ruschen på månaderna... kanske bara räknar varannan dag? Eller typ att varje månad är två veckor!? Asså, vad är det jag sitter och skriver.. min huvud är helt virrigt känner jag hahaha.
IALLAFALL! När jag krattat klart så tvättade jag bilen, för de behövdes! Och nu sitter jag inne och jag tänker INTE gå ut mer idag, för då kommer jag bara hitta något nytt att göra ute... och det kommer isf ta kål på mig.

Aja, gud vad lång den texten blev haha. 
Här kommer iaf lite bilder.

Tog en bild på trädgården som den ser ut just nu... plus mina små lövhögar där nere haha, men bortse från dom!

Såhär stor är lövhögen från de tre delarna av trädgården, tänk på att det var omöjligt att få med hela högen, haha, men ni ser ju ;)



Nu är det mat! Seeeya! ♥


Lördag kväll

Måste ju bara säga GLAD PÅSK! till att börja med haha :)
Kom för en stund sen in efter att ha gått en promenad med mami. Trrrrrrrevlans.
Just nu sitter jag och kollar "Smartare än en femteklassare". Det är skoj!!

Men jag sjappar, skulle bara uppdatera lite hehe.
Puss!



Hallåå!

Hejsaann!
Kör lite copycat från igår.. sitter idag återigen ute och gottar mig i solen. Detta är livet! :)
Ska iaf försöka få lite färg denna sommaren, steka varje dag, det är ju så härligt!

Idag blir det slappdag åter igen.. igår natt kunde jag inte sova, så jag kollade på Scream 1 och 2, hehehehe! Trean orkade jag bannemej inte sätta på :)
Scream filmerna är ju inte så långa, så man kan ju ganska enkelt att ha maraton, hehe.

Men nu ska jag slå på musiken och lägga mig och chilla!
Puss!



Newkid - Minns mig som en människa

Ey, lissna! ;)

Såååå underbar.



Scream 4 - Det fjärde skriket... eller?

Ja, igår var det ju bio med Jennie, och vi såg som sagt Scream 4!

Skräckmästaren Wes Craven är tillbaka. Nytt årtionde. Nya regler. För tio år sedan tystnade skriken och mördaren, som dolde sitt ansikte bakom den numera legendariska Scream-masken, försvann. Sidney Prescott har lyckats återvända till ett relativt normalt liv, mycket tack vare sitt skrivande. Men nu är det dags igen - mördaren har återvänt och skriken får en ny dimension.

Jag Måste bara säga, jag älskar alla screamfilmer. Och jag tycker det var otroligt modigt av regissören att starta upp scream serien igen med en fyra. Det är inte många filmer som lyckas bli lika bra som de första när det är så här långt sen den senaste. De flesta skådespelare brukar ju inte vilja ställa upp med att vara med igen efter så många år. Men här är det ju så att ALLA gamla skådespelare visar sig igen! Sidney Prescott, Gale Weathers, Dewey Riley, och dom är ju de viktigaste! Dewey är ju min favorit i alla filmer och var det sen jag såg den första filmen första gången. Om han hade blivit utbytt hade jag nog inte velat se fyran asså. Haha.
Men nog om det! Jag tyckte filmen var super! Kanske lite löjlig ibland men det är ju precis så scream alltid har varit, LÖJLIG! Haha, nämen. Löjlig på ett mycket bra sätt! 
Nä, jag kan inget annat än att rekommendera den. Man hoppade ju till då och då, det är ju det viktigaste. Utan tillhopp i scream, är det ingen scream! :)

Såg att det var några skådespelare som var med som jag vet vilka de är, men som jag verkligen inte trodde skulle kunna vara med i scream!
Bland annat Emma Roberts, spelar Poppy i Wild Child.


Och Erik Knudsen, spelar Daniel i Saw 2. (till höger)


Courteney Cox som Gale Weathers & David Arquette som Dewey Riley! :)



Det talas redan om en femma! :) 
Och KANSKE en sexa till och med om pengarna tillåter :)

The sun is my best friend!

Jag har säkert skrivit det förut, men jag skriver det igen, jag älskar sverige just nu. Liksom, vad är detta? Det är april och det är julivärme! Helt underbart! Sitter ute i solen just nu i shorts och bikiniöverdel. Jag lyssnar på musik från datorn och målar tå och fingernaglar. Det blir glittrigt! Helt lovely!
Ikväll klockan sju kommer Harry Potter och den flammande bägaren på tv, funderar på att kolla på den. Liksom, kommer det Harry Potter filmer på tv, då kollar jag, eftersom jag älskar Harry Potter :)
Menmen!
Skriver i ett enskilt inlägg om filmen igår!
Tiden efter filmen igår vill jag helst inte skriva om, för den blev misslyckad och jag mår piss över det. Men.
Jag och Jennie åkte hit så sov hon över. Kom väll hem vid... två. Något. Iaf!

Torsdag

Guuud vad jag är seeeeg. Seg i huvudet, seg i kroppen. Seg överhuvudtaget. 
Idag är iallafall planerna bio med Jennie, vi ska se scream 4! :)
Blir senaste bion klockan nio, hatar att stressa nämligen haha. Men iaf... vet inte riktigt vad jag ska göra... typ börja göra mig iordning, vi ska ju träffas innan såklart. Men jag får sjappa från datorn nu iaf och fixa och dona lite, hehe. Vi höreeeees! ♥



Naglar

Jag har vart i full gång med att pilla med lite lösnaglar.. vet dock inte när jag ska sätta på dom.
Började i söndags.. men dom är inte klara än, haha har inte orkat...





Har kommit längre än sådär haha, men... ah... får la se när jag fortsätter ;o

Inköp 19/4 - 2011

Sandal - SKOPUNKTEN 349:-



Sko - SKOPUNKTEN 249:-



Harry Potter & dödsrelikerna del 1 - ICA 149:-




free counters

Om

Min profilbild

Issa

RSS 2.0