< iisssaaa -

Newkid - Turbulens

Bara jag som är efter och aldrig hört talas om Alex Newkid?
Han kom på reklam på spotify med en av sina låtar, och jag fastnade vid låten bara av den lilla snutten man fick höra där, sen lyssnade jag ju på hela och nu kan jag inte sluta lyssna på den!
Lyssna på den för fan om ni inte hört den! :)

Newkid - Turbulens


Fan va han är min nya idol!! Hahaha.
Han är sjukt snygg dessutom!! >:D

Dag 03 - Mina syskon!

Okej, ska försöka skriva lite om mina syskon då, blir nog ett långt inlägg, eftersom jag har 3 styckna att skriva om.

Börjar med den yngsta dåå, eller alla är ju äldre än mig, men den yngsta utav dom!

Han heter Emil, han är 21 år, föddes 1989 och fyller 22 år den 6:e mars.
Tja, vad har jag att säga? Han jobbade i strömstad ett tag, kom hem till göteborg på helgerna, var tråkigt att träffa honom så sällan. Och nu har han skaffat lägenhet i strömstad med så nu kommer han ju inte komma till göteborg på ännu längre tid om jag fattat det rätt. JAJA. 
Han har alltid varit en jävel mot mig, han ska alltid retas och jävlas. Visst det är kul ibland, men i längden blir man lika djävulsk tillbaka och då ger han upp. Men han är en underbar bror och jag skulle aldrig vilja byta ut honom mot en annan om jag så fick allt jag ville i världen. Vi är egentligen mest lika i familjen, lika mycket datanördar, lika tystlåtna när det är t.ex. släktträff, lika lata.. ja.. listan kan göras lång.
En händelse jag lagt på minnet;
Emil brukar alltid jävlas med att säga liksom "Du är en...."
Asså om jag typ säger "Det ser ut som en fisk", så ska han nästan alltid komma med "Du är en fisk." Och så!
Så var det en gång då, jag och han satt och klädde granen i strömstad dagen före julafton. Så var det ju väldigt intressant med julgransprydnaderna eftersom vi aldrig sett Elisabeths sådana innan. Så tog vi upp dom en efter en, så blev det såhär;

Jag; En grön tomte!
Emil; Du är en grön tomte!
Jag; -.- .... en glittrig kotte!
Emil; Du är en glittrig kotte!
Jag; Åh kolla vilken fin ängel!
Emil; Du är en fin ängel!
Jag; ....? Haha tack?


Hehe, det tyckte jag faktiskt var lite roligt!
Men nog om Emil.

Min syster heter Elina, hon är 23 år gammal, föddes 1987 och fyller 24 den 16:e Maj. Helt klart den bästa systern man kan ha. Sprallig och alltid glad, kan ju säga att man HÖR när hon kommer. Jag känner att jag alltid kan snacka med henne, fastän jag än så länge inte har behövt snacka med henne på det sättet, men jag känner att hon alltid finns där. Hon bor ensam någonstans, haha minns inte vad området hette, men hon bor i en lägenhet där med sina två katter Romeo och Bambi, dom har jag lagt ut bilder på innan, så dom är igenkända. Hon jobbar på ett dagis i gråbo där hon, vad jag fattat, trivs väldigt bra.
Ett roligt minne med henne;
Jag och Jennie gick i stan, påvägen mot emotrappan. Det var en massa folk, och vi höll på att få panik av alla som trängdes. Helt plötsligt kommer en människa som precis kommit upp snett framför mig, och bara kastar sig på mig! Jag skrek som en idiot, trodde ju de va nån jävla överfallare eller nåt och blev ju skiträdd. Men det var ju Elina... så TYPISKT henne! Så jag stod där med hjärtattack sen och hämtade andan medan Jennie och Elina bara stod och garvade.

Och så min sista och äldsta bror, Christian. Han är 31 år, föddes 1979 och fyller 32 den 16:e Augusti. Han bor i gråbo med sin Sara och deras 3 årige son William. Jag minns faktiskt inte så mycket från min barndom med honom eftersom jag fortfarande var ganska liten när han flyttade hemifrån. Men vad jag sett på gamla familjevideor så var han tydligen en riktig raggare när han var i min ålder, hahaha, kan inte beskriva hur roligt det är att kolla på videosarna.
Jag träffar inte Christian särskilt ofta, men jag blir alltid lika glad när jag gör det. Han är en superbror! Men han och Emil är ganska lika när det gäller att jävlas med mig..

Lägger in lite bilder då!

Jag och Elina julafton år 2010!


Jag, Elina & Emil!


Emil hahaha.


Christian och Sara!



Gbg HorseShow 24/2 - 2011

Då min kamera suger riktigt hårt, så är det inga bra bilder!













Det får bli dom... usch..

Horse show

Idag var det då Horse show, vi såg hoppning, voltige och gymkhana, sen orkade vi inte vara kvar längre haha. Kom hem vid typ halv fyra. När jag kom hem la jag mig framför tvn med Maja, så låg vi och kolla på tv hehe, mysigt!
Fast jag somnade nästan så gick upp och lämnade henne, annars hade väll halva huset vart nerbajsat när jag vaknat igen. Så satte jag mig här.. hehe, nu sitter jag med en fruktansvärd huvudvärk och funderar på att sova, allvarligt talat. Hur trött som helst.
Menmen, ska försöka vakna lite så jag kan lägga mig i normal tid!
Lägger in lite bilder från horse show i enskilt inlägg.
Puss.

Scandinavium!

IDAG FÖRSOV JAG MIG. Förvånande? NEJ! Gah jag hatar när jag gör det.
Aja åkte iaf till scandinavium när jag var klart och så. Väl där fick jag problem, jag skulle hitta till en grind och snacka med vakterna, men jag såg inga jävla vakter?! Så jag ringde runt till typ halva klassen, eller aah av dom som var där, plus till ridlärarna. INGEN svarade! Jag fick typ panik. Haha. Men sen såg jag vakterna. Så snackade med dom, två utländska killar i kanske 20-25 års åldern. Hahaha fan va goa dom var. Fick stå inne och vänta i själva den lilla stugan dom sitter i för dom tyckte inte jag skulle stå ute i kylan, hahaha så söta! Det var ett under att jag kunde hålla mig för skratt för dom var så roliga när dom snackade med varandra, bergis kompisar sen innan. Lägger upp en dialog som jag tyckte va så klockren.

Den ena killen satt och åt mcdonalds vid bordet, och den andra var i arbete liksom.
- Hallå, hur länge har du lunch nu?
- Halvtimme?
- Det har gått en halvtimme vafan!
- Det har det inte alls det!
- Det har det fan visst!
- NEJ, det har gått en kvart!
- Skojar du eller! Du kom hit tjugo över, nu är klockan.... fem över halv.. aah okejdå!

Haha helt underbara. Tänk er den dialogen i "blatte-dialekt". Haha jag dog nästan inombords.
Aja men sen kom en som arbetar där och hämtade mig, haha. Så hittade jag gruppen, hahah, det var lättande.
Sen gjorde vi de vanliga stallsysslor, typ sopade och sånt. Sen hjälpte vi till med såna där stora jävla feta transporter som alla kända ryttare kom med haha. Typ mockade ur dom, lastade ur, och sånt.
Gick runt i stallarna och kollade på alla snyggingar till hästar!
Sen åt vi på donken dåå. Sen hem, tog åttan hela vägen, så skönt att inte behöva åka till centralen och ta spårvagn där ifrån :)

Imorgon blir det då horseshow, fick ju biljetter till det eftersom vi hjälpt till i stallarna :)
Gött att slippa skolan hahaha.
Nu sitter jag iaf här och har precis ätit typ, gottar mig med cola och jag är hemskt sugen på att spela sims2! Men orkar inte ladda ner massa skit, kan nämligen inte spela det utan egen nedladdat. Hahah. 
Men ska avrunda här nu så hör jag av mig imorgon eller kanske sen, vem vet :)
Puss!

Dag 02 - Det här åt jag idag

På morgonen åt jag ingenting idag, då jag försov mig haha, tog en klunk cola och lite lakritsgodis bilar! 

Efter scandinavium fick vi kuponger till McDonalds som ligger precis bredvid, där tog jag en QP cheese meny. Det är det jag alltid äter när jag är på donken hehe, den är namnam!
Och så till middag åt jag någon slags kyckling gryta med ris! Haha, namnam de med.
Blev inte så mycket att skriva idag, haha men skit samma :D

Idaaaag!

Idag är det Tisdag... skola idag, typ hälften av tvåorna var i scandinavium idag för att hälpa till i stallarna för horse show, det var lite tomt asså, plus att treorna är på praktik i 3 veckor framöver så det är vi tvåor och ettorna som kivas. Skulle egentligen ha idrott på morgonen enligt schemat då, men eftersom vi hade det igår istället så blev det att plugga lite med vad man ville/behövd. Och eftermiddagen bestod utav engelska, typ bara 5 pers där. Haha.

Sen stack jag med hem till Jennie, gjorde inte så mycket där, var ute med hundarna och busade med dom. Sen när hennes mamma kom hem stack vi till hööks, där köpte dom lite grejer till sig själva och hästapållen. Sen åkte vi en sväng till ikea där dom köpte lite andra grejs. Sen åkte jag hem dåå. Har inte gjort så mycket alls hemma, men nu tänkte jag sova. Imorgon blir det upp och min, Jennies och några andras tur att jobba i scandinavium stallarna, blir nog skojsigt!

Men jag hör av mig imorgon!! Hörs då.

Dag 01 - Om mig

Har en lista, där det är ett ämne för varje dag i 30 dagar framöver, detta ska jag skriva om, blir alltså ett nytt ämne varje dag. Ska försöka sätta alla dagar :)
Allvarligt talat så tycker jag att en av de svåraste grejerna som finns är att skriva om mig själv. Andra kan jag skriva om, men inte mig själv. Haha, men jag får göra ett försök!



Jag är 17 år, bor i göteborg, föddes 1993 och fyller 18 den 14 mars, dvs snart!
Går andra året på Realgymnasiet. En ganska nystartad skola, första trean tar studenten iår. Jag går inriktning hästhållning.
Utséende - blåa ögon, blond, just nu är mitt hår lite mer mörkblont, men det har varit ljusare, eftersom det är färgat till mörkbrunt ett par gånger. Men har bestämt mig för att nu behålla min färg för att inte slita så mycket på mitt hår.
Normal kroppsform, inte smal, inte tjock eller hur man säger hehe.
Personlighet - jag är vanligtvis en väldigt glad person, skrattar åt nästan allting, främst åt saker som verkligen inte är roliga, eftersom såna grejer som SKA vara roliga är såna grejer jag inte fattar. Jag är sprallig och flummig nästan hela tiden, kan inte sitta still. Jag är även omtänksam utav mig och jag bryr mig verkligen om mina kompisar, mår någon dåligt, bryr jag mig, behöver någon prata, pratar jag med dom. Vad klockan än är, hur fruktansvärt humör jag än är på. Vännerna är väldigt viktiga för mig. Jag är även generös, ibland lite för generös, bjuder på allting, och det är inte så att jag inte kan säga nej, jag vill bjuda och dela med mig o.s.v. Gillar att träffa nya människor!
Jag älskar - kläder, djur, spindlar, ormar, fotografering, Bam Margera, vännerna, sommar, värme, sola, duscha, armband, örhängen, nagellack, jackass..
Jag hatar - tjurfäktning, folk som inte kan hålla käft på lektionerna, skrikande fjortisar i biografer, folk som går före i kön, dålig musik, kyla, få panik, göra fel..
Jag kommer faktiskt inte på mer att skriva, imorgon blir det ett annat ämne!
Puss på er.

Maja!

Tog lite snabba bilder på Maja när hon vilade sig, så otroligt söt :)
Nu sitter hon på min axel och käkar nötter!



Fullt ös!

Nja.. fullt ös kanske man inte riktigt ska kalla det.
Denna helgen har man haft 08a besök, hehehehe, nä! Tobbe har vart här iaf! Skitkul och megamysigt!
Ville inte att han skulle åka förut när han skulle gå på tåget. SATANS! Haha.
Det har inte blivit många timmars sömn för oss denna helgen så vi, eller han vet jag inte, men framförallt JAG kommer somna som en stock ikväll. Det är ju skola imorgon också, slut på lovet.. inte okej.

Fast jag kan inte bestämma mig för om jag ska kolla på The walking dead som har premiär på TV11 sen kl 22.30. Det är en grymt bra zombieserie för er som inte vet! Haha jag har redan sett hela säsongen på brorsans dator, men det är sjukt bra så jag ska lätt kolla på den igen haha!
Just nu tänkte jag ta en dusch, jag fryser och mitt hår är äckligt. Usch! Hehe. Sen efter det ska jag nog plugga lite, gotta mig med cola och kanske måla naglarna.. dom är ganska flashiga nu med olika skrikande neonfärger på varje nagel, men.. jag var inte så noggrann med det så det blev fail, så jag gör om det, denna gången med bara en färg, och jag vet precis vilken! HEHEHE, neonorange/rosa typ, skit fin färg. Såklart från China glaze!



DESSUTOM!! Det blir designändring på bloggen igen, haha. Har kommit på en bra header idé nämligen!

Lika off som vanligt..

Jaapp, jag tror jag måste skärpa mig nuuu.. haha.
Från tisdag-onsdag sov Issa över här, vi hade lika kul som alltid!
Igår så åkte hon med till hööks och köpte skor och strumpor. Sen åkte vi till klädkällaren, där säger mamma; "Ta vad du behöver."
Det var inte så smart.. jag var påväg att plocka åt mig allt jag såg för jag såg massa coola kläder haha. Men det blev bara tre plagg. Dom kanske jag lägger upp bild på någon annan dag.

Idag har jag städat mitt rum, ser ut som en svinstia där... *djävulsögon på Maja och Herman.." Hehe.
Men nu är det najs där inne! Tänkte ta en snabbdusch nu, sen sticker jag och Jennie och solar hahaha.

Men jag hör av mig senare. För att inlägget inte ska bli så tomt så lägger jag in en bild på...... Spöket! :)



Pluggar!

Jag pluggar! Heheheh. Det är ju egentligen inte lov ännu, eftersom det är söndag.. så tar jag pluggandet idag! 
Men det ska bli otroligt skönt med en ledighetsvecka, har lite grejer planerat.

Julle var här igår till idag, och vi kollade bl.a. på Paranormal Activity 2 igen, fortfarande lite läskig. Haha.

Jag är ju faktiskt ganska off nu för tiden, jag vet själv inte varför. Jag och Jennie var... i.. onsdag..? Nej.. Torsdags? Aah torsdags! Var vi och solade! Första gången för mig och jag skrek när solariumet automatiskt sattes på.. hahaha, det var läskigt!! Jag är så otroligt lättskrämd.
Men iaf, det tog på mig, på typ halva kroppen, så jag såg ut som en halvkokt kräfta.. men det börjar jämna ut sig lite nu, men jag vill dit igen för att jämna ut de lite mer hahaha.

Jag ska nu fortsätta plugga! Hörs! :)



Jag saknar mina lurventottar!
Inser det massa nu när jag har Jennas kanin hemma, saknar att ha två små mysisar att ta hand om ♥



Recension: Nailgrowth miracle

Detta lack har jag använt i lite mer än en vecka nu.. kanske två till och med? Haha jag minns inte när jag köpte det, men det har vart på naglarna sen dess iaf!
Och jag måste säga att det faktiskt har gett resultat. Inte mycket, men ett resultat är ett resultat!
Igår när jag satt och lekte med Majas näbb blev hon busig och bet sönder min nagel ända in till fingret eller aa, det var bara nageln så fingret tog ingen skada. Men jag var ju tvungen att fila ner nageln då -.- 
Som tur var hade inte den nageln vuxit så förfärligt mycket.

Men iaf. Efter första omgången så märkte jag ingen skillnad alls, mina naglar var fortfarande lika mjuka och odrägliga.. 
Men nu har det blivit mycket bättre, dom är hårda och hållbara och har inte gått av en enda gång!
Så alla som testat denna men gett upp efter första omgången, ge de en chans för det fungerar verkligen! 

Denna produkt ger jag 4/5 eftersom det behöver betydligt mer tid att verka än vad det står på förpackningen!



När jag fått pengar igen ska jag köpa en till i serien av dessa lack!

Lite av veckans inköp

Midcut boot - DIN SKO 199:-





Leggings - LINDEX 199:-
Den har mönster på sig som inte syns på denna bild.
Vanligtvis så brukar jag ta egna bilder på den jag köper, men denna gången orkade jag verkligen inte det.
Så bilderna är lånade utav affärerna!

Maroon 5 - This love

Ganska gammal men så himla bra! Hahaha :D


Maroon 5- This love

free counters

Om

Min profilbild

Issa

RSS 2.0