< iisssaaa -

Var där..

Jag och mamma svängde in dit när vi var ute och åkte.
Det var så fint. Mamma hade köpt en liten, liten nalle och satte vid en ljuslykta, och så la vi en bukett tulpaner där med.. 



Trädet som stod i vägen var helt förstört.. men inristningen var så fin..
Dom har tydligen en minnesstund för Affe där nu sen klockan nio. Det är bra..

En låt som alltid passar in till såna här händelser..
Ted Gärdestad..

R.i.p.

Fick för någon timme sen reda på att en viss kille från när jag gick i bergum, som gick två klasser över mig, omkommit i en bilolycka inte långt ifrån där jag bor, (olofstorp), olyckan skedde i Gunnilse.
Killen var storebror till en tjej som döptes på samma dag som mig, på så sätt är min familj bekant med hans familj.

När jag loggade in på facebook var det bombat med "Vila i frid", "R.i.p" och massa.. sen la en in länken till annonsen med.. 

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2310750/tva-omkom-nar-bil-krockade-med-trad
Nu är det nåt fel så det går inte att länka, stört.. men kopiera och klistra in.. 

Sjukt vad världen är orättvis ibland.
Vila i frid Alfred!


McFly

McFly är det brittiska bandet jag tror att jag aldrig skrivit nånting om här på bloggen...
Jag älskade det bandet för nåt år sen och var fullkomligt galen i dom, jag älskar dom fortfarande, men jag har liksom.. det har bara blivit att jag inte lyssnat lika mycket på dom, men dom killarna är fortfarande några av mina favoriter helt klart!
Består av Danny Jones, Tom Fletcher, Dougie Poynter och Harry Judd, när jag tänker efter har jag faktiskt saknat dom, haha jag lyssnade på en utav deras nyaste låtar igår, och jag gillade den! Lägger upp den här :)
Tycker den var jättefin!

Min lilla favorit bland favoriterna är helt klart Dougie, meeeeen.. egentligen så jag inte riktigt säker, för när jag precis upptäckte detta bandet så blev Danny min favorit ganska fort.. så jag tror nog att han är favoriten "innerst inne", men.. om liksom någon frågar så säger jag Dougie, dom båda är ju speciella på sina sätt, och Dougie är bara så himla söt på alla sätt och vis, personligheten är det bara kärlek på.
Men Tom och Harry är såklart helt klart underbara dom med!

Från vänster; Harry, Tom, Dougie, Danny

Målar naglarna

Idag blir mina naglar gröööna.. hehehehehe. Jag har ju på sånt där Nailgrowth miracle, ska ta bort detta om två dagar och sedan börja om, men dom ser så tråkiga ut så jag vill sätta lite färg på dom..
Det blir China Glaze - Esmerald Sparkle


Bild lånad från google.

Hemkommen

Kom nyss hem från stallet och tänkte ta mig en dusch. 
Red Eliza idag igeeen, gillar henne, hon är mysig. Men idag gick det inte bra alls tycker jag inte..
Jag visste inte ens vad jag gjorde typ? Men ändå gjorde jag rätt? Hm..
Övade på bogen in och masssa sånt.

Dessa sööötisar! HIHI!! ♥

Skriver mer senare, jag orkar inte nu haha.

Dagens inköp 27/1-11

Lash Stiletto mascara - ÅHLÈNS 145:-
Syrran tipsade mig om denna, i princip, så jag ville testa den för jag visste inte vilken mascara jag skulle köpa hehe, så idag var hon tydligen i stan samtidigt som mig och Jennie så hon kom och visade vilken det var!
Får hoppas på det bästa med denna, ska ge långa och separerade fransar.

Bild på de andra kommer imorgon eller något, jag måste sova!
Det var iallafall en tunika och leggings.

Nyklippt!

Klippte lugg och topparna igår, och med topparna menar jag verkligen topparna, jag har knappt nå hår kvar! :(
Men det var så slitet.
Som ni ser, jättekort :(

Morsning korsning!

Jag tänkte börja det här inlägget med "Precis hemkommen från skolan......" men.. så glömde jag av att skriva när jag väl var hemkommen från skolan, så nu kan jag inte skriva det längre eftersom det var snart två timmar sen jag kom hem.. så det går ju inte längre.
Iaf! Idag var det teori på idrotten på förmiddagen och tre timmar engelska på eftermiddagen. Helt okej dag, slipper denna veckans träningsvärk, för idrotten menar jag då HEHE. Vi slutar ju tio på idrotten, så att vi ska hinna från frölunda till skolan till klockan elva då vi har lunch. Så vi fick ju rast i jättelänge innan vi kunde äta, detta plus att vi slutade typ tjugo minuter tidigare med..
Jag och Matilda stack för att leta efter Expresso House på Vasagatan. Det dumma var att vi stod som två idioter och kollade oss omkring, FÖRUTOM åt höger om oss där det låg typ 2meter ifrån oss... vi är lite dumma ibland asså... skäms ju för fan. Iaf, där köpte vi oss varsin Chai Latte, börjar fan tycka om det nu ju! 

Iaf, på engelskan förresten!!! Vi ska skriva om en valfri känd människa, och ÄNTLIGEN har jag fått tillgång till att göra ett skolarbete om en valfri sådan! För man visste väll inte att jag skulle välja denna bästa människan vaaaa? va? vaaa?!
Nädååå, det kunde jag inte räkna ut själv ens (;

VI HAR SKAFFAT BOXER JÄVEL!
Så vi har massssssssa kanaler! Nog mer än vad vi någonsin haft haahaha, typ TV1000 och massa :)
Nu har vi alltså MTV igen, så underbart! :)
Förresten, lägger till en ny kategori, "Recensioner". Kommer skriva om olika produkter eller grejer som jag köpt och använt och helt enkelt gör recensioner utav det! :)
Nu tänkte jag dra och fota lite, hihi.

Dagens inköp 24/1 - 11

Sally Hansen - nailgrowth miracle - KICKS 125:-

Jag letar ständigt efter nagelgrejer som fungerar lika bra som till exempel förpackningen gör. Än så länge har jag inte hittat nån som funkar som jag vill. Allt tar ju sin tid men när det gäller mig så vill jag inte att det ska ta överdrivet lång tid. Så har läst lite om denna i helgen, och de flesta, främst bloggare, tycker den är skitbra! Så jag får försöka mig på den, denna finns i flera olika sorter! Alla olika färger på burken.
Om denna inte sviker mig ska jag nog införskaffa mig de andra med!


Ögonfrans böjare - H&M - 30:-


Brist på överskrifter..

God eftermiddag!! Eller något!
Här sitter jag och äter lasagne, har nyss kommit hem.. hmm.. det blev rött där under när jag skrev lasagne... är det felstavat? Aja skit samma!
Skolan idag var inge märkvärdig, fick reda på att en utav våra lärarna har varit lärare till min syrra när hon gick på Strömma! Lite roligt faktiskt! Hon kände igen mitt efternamn så hon frågade mig, och så var det ju, hihi!
Eftersom jag precis kommit hem har jag inte så mycket att skriva om, lägger upp ett till inlägg med lite inköp av dagen! :) 
Idag är jag glad!!

Deer hunter!

Idag kom alltså Emil hem! Och det betyder att hans dator kom hem! HEHE, så nu sitter jag vid tvn och kollar på Deer Hunter med datorn, usch tycker den är så hemsk. Men den är bra!
Idag har vi alltså ätit tacos med syrran med, och pappa då. Sen har vi fått lite försenade julklappar av pappa. Jag fick örngott och påslakan, en sorts ljuslykta och en visselkänslig grej som piper när man visslar, denna ska sitta fast på nyckelknippan, så när man tappat bort sina nycklar, så visslar man! Så piper den till så vet man vart nycklarna är! :)
Haha, dock måste man busvissla, och det kan jag ju inte riktigt.. men får öva mig helt enkelt hahaha, den är faktiskt jättesöt.
Men iaf, just nu sitter jag hemma ensam, pappa och Emil är och kör hem syrran

Ska nog dra nu och fortsätta kolla filmen, seeya!

Lördaaaag

Tjaluu!
Jag vaknade för nån timme sen, har ätit frukost.. shit vad jag är morgonseg asså. Orkar inte röra på mig.
Min träningsvärk är nästan helt borta nu! Så härligt!!
Idag är det städning på schemat, senare kommer min kära bror och min kära syster, kanske min andra kära bror med, men det är inte säkert ännu. Så ska vi äta tacos och bara umgås liksom. Trrrevligt!!
Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och har gjort det dom senaste dagarna, jag har verkligen inte orkat städa det!
Jag städade hela huset igår, så... DÅ kunde jag ju verkligen inte städa mitt rum OCKSÅ!

Vädret idag då? Helt underbart! Soool! Om bara snön hade vart borta... och gräset hade vart illgrönt, och träden hade haft sina gröna frillor. Och vårat japanska körsbärsträd hade haft sin rosa frilla. Och alla andra träd på våran trädgård, som är så färgglada, blåa frillor, röda frillor, gula frillor. Våran trädgård är minsann en enda stor regnbåge på sommaren! :)

Men nu ska jag antingen ta en dusch eller börja städa. VI HÖRS!

SEG DAG!

Idag var det Ale hästspa dåååva.
Vilken träningsvärk jag hade efter idrotten igår, jag kunde knappt gå! Det var på gränsen att jag ens kom ur sängen imorse. Och jag ramlade TRE gånger!! Första gången var när jag tog ut en utav två hästar ur hagen, hästen ba, WOOSH! när hon halkade på isen, samtidigt som JAG stod och slogs för livet för att inte ramla, så det var ju omöjligt för mig att stå kvar på mina fötter, så jag föll pladask fortfarandes hållandes i grimskaftet, Bisquit (hästen) stirra på mig som om jag var helt från vettet. Efter detta fick en tjej som var med oss ta Bisquit eftersom jag säkerligen skulle ramlat igen! Mina stallskor är så utslitna så dom är skithala. Andra gången skulle jag verka smart och ta en "bättre väg" istället för att gå på isen, genom snön, medans Jennie och hon andra gick med hästarna på andra sidan isen... meeen... det var tydligen is under den snön.
Och så sista gången var när jag skulle hämta Domino för att bada honom, så var det såna här små rasthagar, och en gång imellan. Så gick jag där helt oberörd. Hämtade Domino, började gå mot stallet, så blev det ändringar och jag fick gå tillbaka med Domino till sin rasthage. Sen ska jag gå tillbaka till stallet. *BONK!* säger det, och jag ligger på marken IGEN. Alla hästarna blev livrädda haha, så när jag ställde mig och började gå igen så blev det precis som jag var en bakvänd magnet? Asså istället för att nåt dras emot mig, så drogs de ifrån mig, i detta fallet hästarna. Dom blev la livrädda att jag skulle anfalla dom som jag anföll marken!
Men det var en rolig dag! Som vanligt!

Nyss åt jag, laaax! :D ♥
Pappa hade gjort det fint hahaha :D


Tänkte plugga lite nu!

Min mobil.

Alla som äger en telefon måste göra't!

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
Tjej
Vad står det i ditt nionde sms? Människa? Sebbe; "Språk är ju roligt :D"
Vem ringde dig senast? Jennie
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? en bild på Bamie (:
Vilket språk är din mobil på? Svenska
Vad heter din ringsignal? CKY - 96 quite bitter beings
Hur många sms har du i din inkorg? 1985
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det från? Sebbe; "Händer annars då? :D"
Vad står det i ditt 18 sms? Jess! :D du är bjuden nästa helg och jag har bal tema!
Vem var ditt 18 sms ifrån? Julia
Vem är den 20:de kontakten en av dina vänner? Fröken ur hahaha
Har du varit ihop med nr 1? 118100, japp, vi gifter oss i vår :))
Vad har din mobil för färg? Typ rubinröd

Dåligt minne...

Jag hade faktiskt minne utav att jag skrev i bloggen igår! Men då mindes jag ju fel alltså, hehe.
Om jag ska vara ärlig så minns jag inte vad som hände igår.. bara att jag miste 1½ timme av min sovtid på morgonen!!! För att pappa går upp då, så hans förbaskade klocka ringde, och den TJUTER verkligen, jag är TVÅ rum bort, och jag vaknade. Pappa däremot, han vaknade inte! Så den stod och tjöt i en trekvart! Fattar inte hur pappa kunde sova så fruktansvärt djupt. Och jag orkade inte gå upp och väcka honom heller.

IAF, idag var det idrott första lektionen, hade först styrkebingo, alltså olika stationer, så skulle man vara två och två och så fanns det en siffra på varje station, så skulle man få bingo på sin egen lapp. Jag och Matilda var DÖDA efter det, sen hade vi innebandy med. Ohhhh herregud. Kommer ha träningsvärk imorgon.. ser vi hur det går på hästspat imorgon hahaha. Nämen det ska nog gå susen!

Och en liten recension av plattången kanske, har inte lyckats lära mig hur jag gör lockar ännu hahaha.
Men den plattar skiitbra, jag har gått i två dagar nu utan att behöva platta det igen, håret är fortfarande spikrakt! :)

free counters

Om

Min profilbild

Issa

RSS 2.0